Най-успешните екшън сериали в ефира на Нова ТВ

Cobra_11_01Рекордьорът на Германия „Кобра 11” се завръща в праймтайма

на Нова ТВ

 

Криминалните случаи в ефира на медията продължават и в третия премиерен сезон на

Хавай 5-0”  

 

Един от най-успешните екшън сериали на Германия и рекордьор по сезони – „Кобра 11”, се завръща в ефира на Нова ТВ с петнадесети за медията премиерен сезон. Всеки делничен ден, точно в 20.00 часа, зрителите ще се срещнат с хитовия актьор Ердоган Аталай, който се снима в сериала от самото му начало, както и с неговия екранен партньор Том Бек.

 С впечатляващите над 200 епизода, заснети досега, „Кобра 11” се снима от 1996 година насам, като в сцените с каскади са унищожени хиляди превозни средства. Сред най-фрапиращите моменти от снимачната площадка е светкавична автомобилна гонитба с луксозен Майбах на стойност девет милиона евро. Въпреки високите скорости обаче, автомобилът излиза от каскадата без нито една драскотина.

 И докато българските зрители могат да следят 15-ия сезон по Нова ТВ, в Германия популярната екшън продукция е с 3 сезона преднина. Любопитното e, че занапред сериалът ще получи нов комисар. Том Бек, който е част от „Кобра” от 2008 г., обяви, че напуска сериала. На негово място през пролетта на 2014 г. ще видим актьора Винсент Кифер, който ще замени Бек като комисар в магистралната полиция и ще застане до Ердоган Аталай.

 Веднага след „Кобра 11”, през лятото зрителите на Нова ТВ могат да следят и епизодите от премиерния трети сезон от „Хавай 5-0”. Поредицата се завърна с истинска легенда от миналото – актьора Едуард Аснър, звезда от оригиналния сериал от далечната 1968 година, a криминалните задачи на екрана продължават –  всеки делничен ден от 21.00 часа.

 „Кобра 11”- От понеделник, 29 юли, всеки делничен ден от 20.00 часа по Нова ТВ

 „Хавай 5-0” всеки делничен ден от 21.00 часа по Нова ТВ

- Advertisement -