Най-новото попълнение към билетите на Национална лотария

- реклама -

Nacionalna_lotaria_20.07Най-големите късметлии тази седмица – зидар от град Свищов и адвокат от София

Над 9 милиона лева е раздала Национална лотария досега, остават още 23 милиона

 

 Тази седмица общата сума на раздадените парични и предметни печалби в предаването Национална лотария е точно 81 345 лева.

 В играта „Щастливата монета“ тримата късметлии, които застанаха зад банките с монети да изпробват своя късмет, бяха представители на мъжкия пол – Кънчо Атанасов от гр. Брезник, Лъчезар Ченков от  гр. Свищов и Йордан Йорданов от гр. Варна. Големият щастливец, който вече ще се радва на чисти нова испанска червена кола, е строителят Лъчезар Ченков. Най-голямата му мечта е да посети италианската столица, заедно с двете си деца. Сега заедно ще се возят на нова кола, а защо не и да стигнат до Рим.            

 Двама са щастливците, които вече се радват на своите моментни печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Пламен Йорданов от град Пловдив получи чек за моментната си печалба от 10 000 лева, а Венислава Ангелова от град Монтана вече е по-богата с 20 000 лева.

 В следващата по ред игра „Сейфове“ в предаването Национална лотария, тази събота, имената на двамата щастливци са Иванка Патеркова от гр. Стара Загора и Димитър Григоров от гр. Сливен. Иванка има семеен бизнес свързан с автотранспорт. Тя започна своята игра с отварянето на „Х“, шансът не беше на нейна страна, защото на третото си предположение отвори още един „Х“ и си тръгна с половината от спечелените 5 000 лева.

Димитър или както го наричат приятелите „Митко Германеца“ е на 22 години и в момента е студент по право в УНСС. След като завърши се надява да стане съдия. Митко натрупа 2 000 лева от първи кръг на играта. След като имаше шанса да отвори едно от куфарчетата на момичетата на Национална лотария, той отвори знак „Х”, който стопи печалбата му на 1 000 лева. Със спечелената сума мисли да заведе своята приятелка в Париж.

 От играта „Специален шанс“ тази събота в студиото лично от водещия Захари Бахаров печалба на стойност 2 000 лева получи Пламен Петков от град Ябланица.

 За „MEGA JACKPOT”-а на Национална лотария 4-мата изтеглени от жребия за участие бяха Димитър Димов, Бойка Бункова, Йовка Станева и Костадин Костадинов. С възможност да се прибере вкъщи със сумата от 180 000 лева тази седмица се оказа Костадин Костадинов от гр. София. Той е адвокат и предимно се занимава с наказателни дела. Все още не е семеен, но се надява скоро да намери своята половинка. Играта му потръгна много добре. Първата си грешка направи на предположението за спечелване на 25 000 лева. Реши да заложи на сигурните 20 000 лева, които беше натрупал до момента и се отказа.      

 Всички останали късметлии от играта можете да видите на www.7777.bg

 Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби!

 Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.

 Най-новото попълнение към билетите на Национална лотария е билетът „Лото+“. В него ви очакват печалби от 200 000 лева, 100 000 лева, 50 000 лева и това е само черешката на тортата, защото общите печалби в него са за 5 660 000 лева.  

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Жан-Жак Ано е почетен председател на Синелибри 2020

Задава се шестото издание на Международния кино-литературен фестивал Синелибри, който и тази година няма да разочарова ценителите на първокласното кино. Освен че предвижда стегната...

Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари

Търг с картини на стари майстори ще подкрепи SOS Детски Селища България Легенди на поп музиката ще пеят по време на гала-вечерта за десетото...

Ричард Алибегов: С намаляването на ДДС-то за заведенията премиерът спаси 70% от бранша от фалит

„Няма да има повторно затваряне на заведенията заради повишаващия се брой заболели от коронавируса в последните дни“, това заяви в предаването „Европа сутрин“ председателят...

Задръстване край Бургас заради катастрофа – 27.09.2020

Материалът Задръстване край Бургас заради катастрофа – 27.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

169 са новите случаи на коронавирус в България, няма починали жертви на заразата

169 са новите случаи на коронавирус у нас, регистрирани през последното денонощие. Направените писиар тестове са 2710 PCR, сочат данните на Единния информационен портал....

Земетресение от над 5 по Рихтер се усети и в България тази нощ

Земетресение в Егейско море с магнитуд 5,2 по Рихтер се усети и в България тази нощ около 2 часа. Епицентърът на земетръса с магнитуд от...