НАЙ-ГОРЕЩОТО КУБИНСКО ПАРТИ

Invitation-Havana_Club_Party (1)ХАВАНА СЕ ПРЕНАСЯ В СОФИЯ

ЗА НАЙ-ГОРЕЩОТО КУБИНСКО ПАРТИ

 

БЪЛГАРСКИЯТ УЧАСТНИК В СВЕТОВНАТА НАДПРЕВАРА

„HAVANA CLUB – 12 МЕСЕЦА ПО СВЕТА”

ОРГАНИЗИРА ЗАБАВА ПО КУБИНСКИ  ЗА ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ГОРЕЩАТА КУЛТУРА

 

28 МАЙ, БАР LA CUBANITA

 

Българският участник в световната надпревара „Havana Club – 12 Месеца По Света“ се завърна съвсем скоро от „Острова на Свободата” и е зареден с истории за приключения, състезателни страсти, артистичен дух, далечни обичаи и непознати привички. Ивайло Стоименов от София замина за Хавана, състезава се с победители от цял свят и представи отлично както себе си, така и страната ни. Макар да не грабна голямата награда, той е готов да покаже на родната публика как се забавлява този далечен народ, да сподели впечатленията си и да разкаже култови истории от малките и прашни хавански улички. Съвместно с Havana Club Bulgaria, Иво е подготвил страхотна забава, която ще се състои на 28 май, вторник от 19:00 ч. в бар La Cubanitа – едно наистина горещо място, съчетващо кубинския дух и визия в едно.

 

На събитието Ивайло ще покаже заснетия от него късометражен филм за Хавана, с който се е състезавал с останалите финалисти. Фокусът му е върху колоритния живот в кубинската столица и е абсолютен празник за очите и душата. Освен това, присъстващите ще могат да се насладят и на изцяло латинската атмосфера на La Cubanita – специално подбран DJ сет с кубинска музика, страхотни танцьори, класически коктейли Куба Либре и Мохито и традиционни кулинарни изкушения. Гостите ще могат да се запознаят и с други артистични проекти като платформата HavanaCultura.com, застъпена с видео материали, които ще бъдат част от цялата островна картина.

 

С идването на лятото расте и жаждата за горещи ритми, студени коктейли и шумни компании. Идеята на партито е да утоли тази жажда и още нещо – да пренесе всички присъстващи в един друг свят, където времето е спряло, никой не бърза, усеща се само вкуса на ром, мента, лайм и се носят звуците на тромпет, контрабас и китара – или вечното Сон кубано. Това парти ще открие Мохито сезона в столицата и ще усмихне не само феновете на кубинските танци и музика, а всеки, който е решил да се почувства безгрижно и лятно в градската среда на София.

 

Забележка: Няма дрес-код или вход, а  само добро настроение и страхотни подаръци за още по-широки усмивки! 

Start typing and press Enter to search