Най-бързият българин

- реклама -

 Най-бързият българинРадио ENERGY и PUMA откриха най-бързия българин!

  

Най-бързият спортист в света – Юсеин Болт, тича с нечовешката скорост 43, 93 км/ч!

 Цял месец Радио ENERGY и PUMA търсиха най-бързия човек в България!

 Националната кампания Най-бързият месец на планетата/ FAASTEST MONTH ON EARTH приключи тази събота в морската ни столица. С финала на импровизираните олимпийски игри във Варна Радио ENERGY и PUMA дадоха и последна възможност на спринтьорите да се борят за титлата “Най-бърз човек в България“ и да получат атрактивни подаръци.

 Домакини на най-бързото събитие във Варна отново бяха Александър Сано и Силвестър Силвесторов.

 В състезанието се включиха и специалните гости на Радио ENERGY – супер героите от VIP Brother. Битката между четиримата супер герои – Жената котка, Дарт Вейдър, Спайдърмен и Супермен – беше най-оспорвана и напрегната. Те преминаха разстоянието за спринт с помощта на всичките си супер умения. Но коравите мъже на VIP Brother отстъпиха по бързина на единствената дама – Жената Котка, която финишира първа!

 Състезанието стартира със специалния кръг за журналисти, където най-успешно се справи Радослав Дончев от в-к Позвънете. Той избяга 30-те метра заедно със своя домашен любимец.

 Предишните състезания в София, Пловдив и Русе приключиха с изключителните резултати от съответно: 35, 02 км/ ч, 29, 53 км/ ч и 31.60 км/ч.

 

Най-бърз варненец стана Божидар Йонов, който пробяга 30-те метра със скорост от 31 км/ч, като изпревари претендента на Пловдив и се нареди трети в крайното класиране за страната. На състезанието тази събота във Варна, което се проведе със съдействието на община Варна и Eposflor Bulgaria, участие взеха над 300 човека.

 

Финално класиране:

 

  1. Юри Божерянов – 35. 02 км/ч от София
  2. Християн Великов – 31. 60 км/ч от Русе
  3. Божидар Йонов – 31. 00 км/ч от Варна
  4. Васил Цветанов – 29. 53 км/ю от Пловдив

 

Така, Радио ENERGY и PUMA обявиха за Най-бърз човек на България Юри Божерянов от София!

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -