Надиграй ме

- реклама -

Асеновград надигра Кърджали в поредното издание на  танцовото шоу на България

 

В неделя съперници в „Надиграй ме” бяха танцовите клубове на Асеновград и Кърджали. Въпреки завидните танцови умения и безпогрешното си представяне в шоуто, кърджалии не успяха да грабнат победата и останаха на второ място, с минимална разлика от зрителския вот. Преобладаващите финансисти и учители в групата „От първи на хорото” бяха изградили предварителна стратегията за  сценичното си представяне и спечелиха публиката със свежото си изпълнение. Изцяло женският състав от Асеновград, обаче, „хвърли ръкавицата” още в първи кръг. Младите дами от „Станимака” не само танцуваха,  но и пяха под съпровода на „Дива река”.

В традиция се превърна надиграването да е съпроводено с надпяване. Асеновград и Кърджали не останаха длъжни на талантливите си предшественици от Правец и Ихтиман, грабнаха микрофона и организираха истинска фолклорна фиеста. В това своеобразно изпълнение се включиха и журито, и публиката.

 

Градусът в „Надиграй ме” се повдига със всеки изминал брой и все повече групи за български танци изявяват желание за участие, но  победителят винаги е  един.

 

Тази седмица на сцената на „Надиграй ме” в неделя зрителите ще видят представителите на Балчик и Каварна.

Не пропускайте фолклорното шоу на България „Надиграй ме3”, тази неделя от 20:45 минути по БНТ 2 и БНТ Свят!

 

- реклама -