Надиграй ме на Балканите

- реклама -spot_img

Надиграй ме на БалканитеБНТ домакин на балканско надиграване

 

Тази неделя, БНТ2 и БНТ Свят ще излъчат голямото Балканско надиграване между отборите на 5-те балкански държави Македония, Румъния, Гърция, Турция и България.

Трескава подготовка кипеше в студио 1 на БНТ сред участниците вчера на Генералната репетиция на шоуто. Председателят на българското жури доц. Красимир Петров сподели, че отборът на България от град Силистра ще ни представи достойно, тъй като се отличава със своя индивидуален стил и емоционален заряд на изпълнение на добруджанските хора.

След като преди седмица се проведе супер финалът на танцовото шоу за народни танци „Надиграй ме” и за най-добър български отбор след трите сезона на предаването бе избран този на „Ритъм” от Силистра, тази неделя зрителите ще станат свидетели на най-голямото надиграване за сезона между най-добрите отбори на Балканите.

Балканските ни съседи отдавна изявяват желание за участие в шоуто „Надиграй ме”, което в последната една година се превърна в едно от най-гледаните предавания в и извън пределите на страната. По регламент на финала зрителите няма да могат да гласуват. Ръководителите на участващите чуждестранни клубове ще се присъединят към председателя на журито на българското шоу доц. Красимир Петров и ще гласуват с оценки от едно до десет. Танцовият клуб, събрал най-висока оценка, ще е победител във финалното шоу „Надиграй ме на Балканите”, което БНТ2 и БНТ Свят ще излъчат тази неделя 20:45 ч.

По традиция водещи ще бъдат Милена Славова и хореографът Асен Павлов, който коментира, че шоуто тази неделя ще бъде едно от най-емоционалните, тъй като “Балканите обединяват най-магнетичните гласове, най-пъргавите крака и най пламенните ритми”.

 

Гледайте „Надиграй ме на Балканите” тази неделя

от 20:45ч. по БНТ Свят и БНТ2!

 

- реклама -spot_img