Надиграй ме

- реклама -spot_img

Победител в трети сезон на “Надиграй ме” е  клуб „Хоро” от Девин

 

За финала на трети сезон на „Надиграй ме” успяха да се преборят седем танцови клуба от Лом, Девин, Ихтиман, Асеновград, Каварна, Разград и Карлово. И седемте отбора показаха, завидна лекота и техника при изпълненията на хората, както и огромно желание да завоюват първото място в шоуто.

Тежката дума в избора на победител имаха зрителите, които с „положителен вот” класираха  клуб  „Хоро” от Девин за финалист във фолклорното шоу на България. След първи и втори кръг бяха елиминарини по два отбора. В трети и четвърти кръг останаха три клуба-призьори, които се надиграваха за голямата награда. Във финала беше включен и четвърти  кръг. По регламент всеки отбор излъчи по един от най-добрите си танцьори, които се надиграваха под съпровода на оркестър „Дива река”. 

Аплодисментите  заслужено обра изпълнителката на Девин, която най-успешно се справи с подадената задача и майсторски представи движенията на различните хора.С минимална разлика от зрителския вот на второ и трето място се класираха  виртуозите от Ихтиман и Каварна.

 

Надиграването продължава на 24 юни със Суперфинал по БНТ 2 и БНТ СВЯТ, в който ще участват  финалистите от трите сезона на „Надиграй ме”- Клуб „Неврокопски вихър” от Гоце Делчев, клуб „Ритъм” от Силистра и клуб „Хоро” от Девин.

 

На 8 юли победителят от Суперфинала ще представи България в балканското надиграване, в което ще вземат  участие отборите победители от  Македония, Румъния, Гърция, Турция и България.

 

Гледайте супер финала на „Надиграй ме 3” тази неделя

от 21:00ч. по БНТ Свят и БНТ2!

 

 

 

- реклама -spot_img
Previous articleНадиграй ме
Next articleТHE HILLS