„Надиграй ме 3″

- реклама -spot_img

ПРЕДИ ФИНАЛА НА „НАДИГРАЙ МЕ 3”

 

Тази неделя от 21:00 часа само по БНТ Свят за голямата награда в трети  сезон на танцовото шоу „Надиграй ме” ще се надиграват седем танцови клуба от Лом, Девин, Ихтиман, Асеновград, Каварна, Разград и Карлово. Победителите се класираха за финала на фолклорното шоу на България чрез вота на тричленно жури и гласуването с sms  от зрителите.

            Във финала на  танцовото шоу журито ще коментира изпълненията на участниците, като ще дава оценки само в първи и втори кръг. Зрителите ще прилагат „положителен вот” и така ще решават кой танцов състав да остане в надпреварата.  Всички, които искат да подкрепят любимия си отбор, трябва да гласуват за него с цифрата, определена за всеки отделен град. Клубът, събрал най-висока зрителска оценка ще стане и победител във фолклорното шоу на България.

            В този брой на „Надиграй ме 3” ще бъде включен и четвърти  кръг. По регламент в първи и втори кръг ще бъдат елиминарини по два отбора. В трети и четвърти кръг остават три клуба-призьори, които ще се надиграват за голямата награда.

            В първи кръг в „Надиграй ме 3″ всеки отбор ще представи по едно регионално хоро. След гласуване от журито и  публиката  отпадат два отбора. Във втори кръг  по трима представители от танцов клуб ще разучават хоро, показано от хореографа на шоуто Асен Павлов. След гласуване от журито и  с sms  от зрителите ще отпаднат още два отбора.

В надиграването с „Ръченица” в трети кръг три двойки ще участват в танцовата надпреварата. На финала всеки отбор  ще излъчи по един от най-добрите си танцьори, които трябва да играят онова, което свири оркестър „Дива река”.

В шоуто тази неделя ще стане ясно кой ще стане победител  в „Надиграй ме 3”. Надиграването продължава на 24 юни със Суперфинал, в който ще участват  финалистите от трите сезона на „Надиграй ме” о

 

На осми юли ще се състои Балканското надиграване, в което участие ще вземат българи, турци македонци, румънци  и гърци.

 

- реклама -spot_img