Над 300 наградени слушатели

- реклама -

Равносметката на Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock: Две обиколки на България, много емоции и над 300 наградени слушатели

 Вълнуващи видеоклипове дават възможност на всеки да изживее емоциите на шеметното приключение на двамата супер герои

 Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се завърнаха от шеметното си приключение, в което отново завладяха пътищата на България. На финала двамата герои направиха равносметка за изминалия месец с две обиколки на страната, много емоции и над 300 наградени слушатели. 

В епицентъра на емоциите в играта – големите бензиностанции в страната – Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се срещнаха на живо с верните слушатели, раздадоха стотици литри гориво и още много страхотни награди.

 

Вълнуващи видеоклипове дават възможност на всеки да изживее емоциите от шеметното приключение на двамата супер герои. В специалните филмчета са събрани включвания на слушатели в играта, коментари на Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock и поредица от забавни моменти от мащабната кампания. На www.njoybg.com, www.zrockbg.com и официалните facebook страници на N-JOY и Z-Rock, слушателите могат да гледат видео от играта.

 Истинските фенове на най-голямата музикална радио верига в страната и рок радиото на България проявиха страхотна активност и инициативност и бяха по следите на Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock в шеметното им приключение. „Слушателите ни изненадваха във всеки град изключително приятно, пътуваха след нас от град на град и ни очакваха на всяка една от бензиностанциите, забавлявахме се наистина много”, каза Инспектор N-JOY.  


Снимки и видео от „Shell Приключението” можете да видите на www.njoybg.com и www.zrockbg.com.

 

 

- реклама -