Национална лотария

- реклама -

ЗАХАРИ И ДЕСИМного мечета и приятни емоции поднесени от Национална лотария за деня на жената

 

Специално за Международния ден на жената, 8 март, Национална лотария направи подарък на нежните половинки в София, като им подари специални плюшени мечета. Всяка дама получи плюшена играчка, билет “ Сбъдни мечтите си и ТВ мечта”, както и приятна емоция поднесена от момчетата на Национална лотария. Водещият на предаването, излъчвано по Нова ТВ, Захари Бахаров поднесе най-голямата изненада на случайно избрана от него дама, огромен мечoк “Национална лотария”. Късметлийката се казва Десислава Спасова от град Червен бряг. Деси е на 21 години, студентка по финансов контрол. Чаровната дама развълнувано сподели, че вярва в късмета си и факта, че Захари се спря точно на нея е изключително преживяване. Водещият на “Национална лотария” изненада всички с появата си в търговския център на бул. Цариградско шосе 115 А и направи празника още по-незабравим. Всички снимки на щастливите дами ще можете да разгледате на страницата на Национална лотария във facebook –  https://www.facebook.com/Nacionalna.lotaria

 

“Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайтаwww.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребий, който ще ги отведе в студиото на шоуто.

Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежата на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол и ЕКО, касите на Easy Pay, Fastpay, CrediTour и T post.

 

- реклама -