НА ЧЕТИРИ ОЧИ-Тотю Младенов, Владимир Каролев и разследващият журналист на Нова ТВ Васил Иванов

- реклама -spot_img

Неделя, 15 януари, 17:30 ч.,

Гости на Цветанка Ризова ще бъдат Тотю Младенов, Владимир Каролев и разследващият журналист на Нова ТВ Васил Иванов

Как министърът на труда смята да изпълни амбициозната си задача за разкриване на повече работни места през 2012-та, когато всички прогнозират задълбочаване на кризата? Химера ли е надеждата за ново увеличаване на доходите през следващите месеци, ще отпадне ли добавката за стаж и в частния сектор, кои са най-актуалните злоупотреби на работодатели напоследък и защо криминализирането на укриването на осигуровки така и не се случва? На всички тези въпроси ще отговори министър Тотю Младенов в неделя. И още: имат ли основание масовите атаки срещу разработения от социалното министерство проектозакон за закрила на детето? И беше ли туширано напрежението в екипа на Бойко Борисов, след като през последните месеци трима министри, сред които и самия Младенов, бяха атакувани?

Тази неделя зрителите на Нова телевизия ще чуят и коментара на Владимир Каролев за рокадите в Столичния общински съвет. Има ли задкулисни игри в общината и истина в намеците за далавери на досегашното й ръководство в лицето на бившия вече председател на СОС Андрей Иванов, доброволна или не беше неговата оставка и какво очаква съветникът Каролев от наследника на Иванов – Елен Герджиков?

Гост на Цветанка Ризова ще бъде и журналистът Васил Иванов. Той ще влезе в студиото на „На четири очи” минути след първото издание на новото предаване „Разследване”. Има ли все още безобразия, които могат да го шокират, кои са лицата и кадрите, които все още сънува, разумна цел или лудост е идеята, че можеш да промениш света и кога един разследващ журналист трябва да се откаже от професията си?

От 15-ти януари „На четири очи” вече ще започва в 17.30 и ще продължава час и половина.

- реклама -spot_img