На четири очи с Мирослав Найденов и Ивайло Московски

- реклама -spot_img

 На четири очи с Мирослав Найденов и Ивайло Московски Неделя, 11 март, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат:

министрите Мирослав Найденов и Ивайло Московски

 История с бонуси и без бонуси – продължението и развръзката по темата очаквайте в студиото на „На четири очи” тази неделя. Двама министри ще коментират законовата и моралната страна на проблема.

Колко ще ни струват шарените яйца на Великден и кой по веригата между курника и пазара ги позлатява? Как министърът на земеделието и храните приема вица за щастливите кокошки и нещастните потребители в България? Защо заплахите за внос отвън не успяват да свалят цените? И как в условията на пазарни принципи при определянето на цените, държавата може да защити интересите на потребителите? Доволен ли е министър Найденов от въвеждането на стандарти за храните, трайно или временно успя ресорното министерство да тушира напрежението сред земеделските стопани, какви поуки останаха след случая с отстранения шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов, известен още като българският Бил Гейтс?

И още – трябва ли да се повишат наказанията за шофьорите, причинили инциденти на пътя? Ще има ли видео наблюдение в техническите пунктове за автомобилите? Ще бъдат ли въведени електронни листовки за кандидат-шофьорите? Ще има ли по-сериозен контрол, така че наистина по пътищата да излизат обучени да шофират хора?  И какво се случва с БДЖ след стачката – има ли реформа, оптимизира ли се дейността на компанията? Ще се продават ли „Товарни превози”? Отговорите – в разговора на Цветанка Ризова с транспортния министър Ивайло Московски.

Зрителите ще разберат още има ли напрежение в кабинета след кадровите рокади по високите етажи на властта, работи ли правителството като добре смазана машина, в която всеки знае какво прави другият и следва задачите си или недоразумения и периодични търкания „спъват” отборната игра?

За финал – игри в ляво. Ще има ли разцепление в БСП след откритото противопоставяне между бившия премиер Сергей Станишев и ескпрезидента Георги Първанов? Ще се сбъднат ли очакванията за драматичен сблъсък на предстоящия конгрес на партията и ще успеят ли социалистите да подредят пасианса при толкова разбъркани карти в играта?

 

 

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- реклама -spot_img