На четири очи

- реклама -

 Неделя, 24 юни, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: д-р Емилова, градският прокурор Николай Кокинов и журналистът Тома Томов

 

Лекува ли гладът? Колко видове гладуване има и как да ги прилагаме? Кои болести лекуват, в кои случаи помагат и кога са неприложими? Кои са опасните диети и какви поражения могат да нанесат? Как да живеем качествено, как да боледуваме по-малко, как да се изолираме от вредите на средата около нас? Имат ли собствените ни мисли отношение към здравето ни и как начина, по който другите мислят за нас, се отразява на тонуса ни. Отговорите на всички тези въпроси дава д-р Людмила Емилова в един разговор за силата на човешката природа.

Как правораздава българската съдебна система? Какво следва от върнатите от президента промени в закона за съдебната власт? Колко независима е тя? Какъв доклад да очакваме от Европейската комисия? Как и защо знакови обвиняеми като Валентин Димитров и Мария Мургина бяха оправдани? Как работи системата, след като само в един ден бяха отложени три от делата с висок обществен интерес? Какво ще е развитието на случаите „Таки” и „Брендо”? И още: какво свърши спецпрокуратурата, зрителите ще разберат от градския прокурор на София Николай Кокинов.

В третата част на предаването – журналистът Тома Томов в едно интервю за състоянието на света. Как се променя светът около нас? Идва ли нов световен ред? С какво воюва съвременният човек? Накъде ще тръгнем след революциите в Близкия Изток, след кризата в Европа, след гръцката истерия? Идва ли лява вълна на стария континент? Колко велики са великите сили днес? Накъде вървят Америка на Обама и Русия на Путин и Медведев? Ще има ли нови конфликти, разрешавани с оръжие и сила? Кои са големите умове на 21-ви век и как те променят света? Къде е България днес?  

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- реклама -