На четири очи

- реклама -spot_img

 

Неделя, 3 юни, 17:30 ч.,  гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Георги Гергов, Кирил Вълчев, Николай Свинаров и Младен ЧервеняковНеделя, 3 юни, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Георги Гергов, Кирил Вълчев, Николай Свинаров и Младен Червеняков

Тази неделя гостите в „На четири очи” Николай Свинаров – бивш председател на вътрешната комисия в Парламента, и Младен Червеняков – бивш министър на правосъдието, ще коментират криминалните теми от седмицата. Историята за Брендо и къртиците, историята за Сретен Йосич и българските му приятели, историята за братя Галеви и още много истории от съвременна България – през погледа на двама експерти, които са били и във властта в годините на прехода. Реална ли е афишираната вече 20 години битка с подземния свят или задкулисни договорки я провалят?

Нигер, Чад, полупустинята Сахел, седем милиона застрашени от глад, почти два милиона от тях – деца.  Журналистът Кирил Вълчев е видял с очите си и запечатал в кадри трагедията на този край на света, останал далеч от световната криза, непознал истерията на финансовите пазари, нито тръпката от поредния транш, но познал глада и мизерията до смърт. Цветанка Ризова ще разговаря с него за измеренията на трагедията в Сахел, както и за вълненията по нашите географски ширини, за трусовете, медиите, реакциите, емоциите и фактите, за способността да си помагаме.

Гост в „На четири очи” ще бъде и председателят на БСП в Пловдив и областта – Георги Гергов. Какво стои зад призива му  „Да си върнем държавата”? За партията след конгреса, за битката между Първанов и Станишев в минало и в бъдеще време, за бизнеса, производството и кризата. 

- реклама -spot_img