На четири очи

- реклама -spot_img

Неделя, 27 май, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Капка Сидерова, Стефан Софиянски и Кънчо Стойчев

 

Неразказаната история на Капка Сидерова ще чуят зрителите на Нова телевизия в следващото издание на „На четири очи” – за силната си духовна връзка с Вера Кочовска, за интереса си към необяснимото, за вярата, интуицията и инстинктите си. Цветанка Ризова ще говори с нея и за политическия проект Национал-демократична партия, който създава заедно със сина си Димитър Стоянов и който бившите им съратници от „Атака” нарекоха  „партия на врачки и баячки”. Как доскорошната спътница на Волен Сидеров ще коментира идеята му да обединява националистите в България. Преживя ли Капка Сидерова своите две раздели – в политиката и в семейството си?

Зрителите на „На четири очи” ще чуят и коментара на бившия служебен премиер и бивш кмет на София – Стефан Софиянски, за разделението в десницата. Каква е прогнозата му за следващите парламентарни избори и за бъдещето на дясната опозиция? Това ли е краят на СДС, както твърдят някои анализатори, персонален ли е проблемът в дясното пространство, може ли един човек да бъде в основата на разединението? Софиянски ще коментира и икономическата политика на кабинета. Финансово дисциплинирани, но все по-бедни – трайна формула ли е  това?

Гост на Цветанка Ризова ще бъде и социологът Кънчо Стойчев. Година преди парламентарните избори: кои факти от политическата сцена ще останат константни, кои са променливите и откъде е възможно да изскочат изненадите? Как специалистът ще коментира високата подкрепа  за Бойко Борисов, въпреки кризата, кадровите неуспехи и обвиненията в еднолично управление на страната. Колко възможен изглежда днес ходът с предизвикването на предсрочни избори от страна на управляващите? Кои са партиите, готови още днес да излязат на избори? Как би изглеждала залата на следващия Парламент – повече или по-малко депутати би имала партия ГЕРБ, ще се срине ли още резултатът на левицата, ще има ли в нея място за СДС и ДСБ? Случайна ли е активността на Ахмед Доган през последните дни? Силен или силно надценен опонент на статуквото е Меглена Кунева. Прогнозата на Кънчо Стойчев – тази неделя в „На четири очи”.

 

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

- реклама -spot_img