На четири очи

- реклама -

Неделя, 6 май, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: заместникът на Доган – Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев

Има ли втори план зад упоритостта на управляващите да приемат така наречения закон за конфискацията? Защо опозицията така ожесточено го атакува, въпреки че очевидно и европейските партньори на България настояват за неговото приемане? Ще върнат ли текстовете му чувството за справедливост след десетилетията трупане на незаконни богатства в сметките на избрани? Отговорите очаквайте тази неделя, когато Цветанка Ризова ще разговаря със заместник-председателя на ДПС –  Христо Бисеров.

И още: защо депутатите от движението не подкрепиха партньора си от тройната коалиция БСП в желанието им да атакуват ГЕРБ за енергийната му политика? Какво откри алтернативната комисия, която разследва случая „Мирослава”? В името на националната сигурност и правовия ред ли се правят рокадите в службите, според Бисеров, който оглавяваше вътрешната комисия в предишен парламентарен мандат? Как ДПС се готви за предстоящите избори догодина, кои са неговите съюзници днес, възможни ли са нови силни играчи на политическата сцена и евентуално партньорство с тях?

За пенсиите, заплатите и изнасянето на министерства и администрации извън София, зрителите на „На четири очи” ще чуят лидера на КТ „Подкрепа” д-р Константин Тренчев. Твърде оптимистична ли е теорията на финансовия министър Дянков, че е възможно ново увеличение на доходите, трябва ли да бъде обвързано то с производителността на труда или индексирането се налага независимо от всичко заради поскъпването на живота? Колко точно обедняхме в кризата?

На финала, на Гергьовден, в студиото ще влезе Жорж Ганчев. Той ще коментира политическите сюжети от седмицата, управлението днес и силата на патриотичната кауза.

 

 „На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- реклама -