На четири очи

- реклама -

Неделя, 15 април, 17:30 ч.:

Гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Джоко Росич, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Стоян и Лора от „Бон Апети”

 

Кой е Джордже Мирко Росич и как стана Джоко Росич? Какво е за него отплатата и какво – опрощението, може ли отмъщението да бъде кауза, коя е по-силната стихия – на омразата или на любовта? Какво го вълнува днес, какво го „препъва” в ежедневието му и какво го кара да се усмихва? Превръщат ли го годините в човек от миналото или всичко е въпрос на лично усещане и избор? С актьора с най-запомнящия се глас и с десетки знаменателни роли, ще разговаря Цветанка Ризова на връх Великден.

И още – Богдана Карадочева и Стефан Димитров за празниците и делниците, за любовта, омразата, вярата и надеждите. По-лесно ли се живее рамо до рамо, имат ли нужда от почивка един от друг, как пазят доверието помежду си? Така ли си представяха страната ни преди 20 години, когато гласовете им звучаха над площадите, как видяха българския преход и за каква държава мечтаят днес? Зрителите на Нова ТВ ще чуят и любими изпълнения на популярния дует.

Теория и практика на добрата кухня – гости на Цветанка Ризова ще бъдат кулинарните експерти от „Бон апети” Лора Найденова и Стоян Сейменски. Как се озоваха в кухнята, фантазията или техниката са по-важни в кулинарията? В пропорциите, комбинациите или в настроението е тайната? Консервативен ли е българският вкус, трябва ли да броим калории, за да се храним разумно, наистина ли всичко вкусно е вредно и какво от пътешествията си по света Стоян и Лора донесоха у дома?

  

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- реклама -