На четири очи

- реклама -spot_img

Неделя, 8 юли, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат:

Еленко Ангелов, главен комисар Николай Николов и проф. Димитър Тадъръков

 

 Кой управлява живота ни, владеем ли съдбата си сами, на собственото си съзнание ли сме подвластни или на друга непозната сила? Защо Еленко Ангелов твърди, че с масови медитации можем да променяме света около себе си? Какво е Дхарма? Кои са влечугоподобните хора, как се разпознават и каква е тяхната цел? Кой стои зад МВФ и Световната банка? Вярно ли е, че някой трови човечеството умишлено. Психологът, когото някои обявяват за скандален ексцентрик, а други – за месия, ще гостува на Цветанка Ризова тази неделя.

 За пожара на Витоша водещата ще разговаря с главен комисар Николай Николов – директор на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”. Нарочно ли беше предизвикана стихията над Бистрица, какви да щетите, адекватно ли реагира властта, защо доброволци атакуваха организацията по гасенето на пожара, имат ли пожарникарите достатъчно ресурси да защитават хората и природата?

 В края на предаването проф. Димитър Тадаръков ще отговори на обвиненията на съпругата си. Упражнявал ли е психически тормоз над семейството си, както твърди Светослава Рудолф? Наистина ли ще лиши децата си от средства, ако те изберат да останат при майка си след развода? Кой и защо е следил и подслушвал журналистката Светослава Тадаръкова в продължение на година? Бил ли е рекетиран съпругът й с нейни компрометиращи снимки? Изневяра ли стои в дъното на раздялата на семейство Тадаръкови? Истината за всички тези въпроси зрителите ще разберат в развод по български – епизод втори.

 

 „На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

- реклама -spot_img