Шест български радиостанции се обединиха около една истински позитивна идея

N-JOY, Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM Радио N-JOY предизвика хиляди слушатели да се усмихнат

Шест български радиостанции се обединиха около една истински позитивна идея

 

Понякога една усмивка може да промени всичко. Днес, 10 май 2012 година, точно в 9:00 часа сутринта, шест български радиостанции се обединиха около истински позитивна инициатива на радио N-JOY. В едно утро като всяко друго N-JOY, Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM прекъснаха програмата си точно в 9:00 часа и излъчиха специален анонс, с който предизвикаха хиляди слушатели в трафика да се усмихнат на шофьора до тях.

Многобройната и разнообразна аудитория на шестте радиа от bTV Radio Group стана част от позитивната кампания на най-голямата музикална радиостанция в България – N-JOY с основно послание да запазим емоцията от всяка усмивка и така да направим всеки един момент от деня по-добър.

За свеж и различен старт на деня не е необходимо много. Броени минути след призива за усмивка, прозвучал в ефирите на радиата, слушателите започнаха да споделят позитивни емоции от момента, в който шофьори в трафика вместо обичайното изнервяне от задръстванията, са започнали да се усмихват.

Зад позитивната инициатива на радио N-JOY застават и много обичани популярни български личности, сред които Хилда Казасян, Белослава, Емо Чолаков, Мая Новоселска, Теди Москов, Ненчо Илчев и много други. Интервюта с техните коментари за кампанията ще прозвучат в ефирите на шестте радиа от bTV Radio Group.

 

 

Информация за инициативата на радио N-JOY можете да следите на www.njoybg.com

Start typing and press Enter to search