N-Joy, Z-Rock и bTV Radio спечелиха 8 нови лиценза за излъчване в цялата страна

- реклама -spot_img

 Съветът за електронни медии финализира конкурсите за радиодейност. bTV Radio Group спечели 8 нови лиценза за излъчване в цялата страна.

Радио N-JOY, най-голямата музикална радиоверига в страната, разширява обхвата си, с нова 50-та честота в гр. Ихтиман на 87.9 MHz. С установяването на сигнал между София и Южното Черноморие, радиото затвърждава лидерската си позиция в националния радиоефир. Вече слушателите могат да слушат любимото си радио N-JOY по целия път от София до Бургас.

Радио N-JOY затвърди честотите си и в Априлци, Ябланица, Обзор и Приморско.

Z-Rock, рок радиото на България, също е с нова честота в гр. Силистра на 92.7 MHz. Така програмата на Z-Rock ще се излъчва на територията на 18 града в цялата страна, а също и онлайн на страницата на радиото: www.zrock.bg

bTV Radio разширява покритието си в цялата страна с две нови честоти – в гр. Русе на 89.9 MHz  и гр. Кърджали на 98.8 MHz. Информационното радио затвърждава лидерската си позиция, предоставаяйки на слушателите си възможността  «да знаят всичко». Вече година bTV Radio има свои честоти в Бургас, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов, излъчвайки актуални новини на всеки час, сутрешния блок, предавания като „Важното казано на глас“ и още много други.

 

- реклама -spot_img