N-JOY, Z-Rock и bTV Radio

- реклама -

bTV_Radio_N-JOY_Z-Rock_MobileN-JOY, Z-Rock и bTV Radio с мобилни приложения за смарт телефони

В крак с динамичното развитие на технологиите и все по-широката употреба на смартфони, радио N-JOY , Z-Rock и bTV Radio предлагат на слушателите мобилни приложения за Android и IOS. По този начин феновете на N-JOY, Z-Rock и bTV Radio могат да слушат радиата навсякъде и по всяко време, като приложенията могат да бъдат свалени напълно безплатно от Google Play и АppStore.
Мобилното приложение на радио N-JOY дава възможност на феновете да следят най-актуалното около любимите си музикалните звезди и богато съдържание с горещи новини от света на известните личности, интересни предложения за свободното време и любопитна информация на разнообразни теми. Приложението ще дава подробна информация за актуалните игри на радио N-JOY, условията за участие и страхотните награди.
Чрез мобилното приложение на Z-Rock, слушателите ще могат следят лесно и удобно през мобилния си телефон ексклузивни новини и интервюта с музикални легенди, репортажи от най-значимите събития и най-актуалното от света на рок музиката. Феновете ще имат възможността да общуват с любимото радио чрез коментарите и форума на рок радиото на България.
Слушателите ще могат да следят всички емисии на bTV Новините, актуалните предавания на bTV и bTV Action, както и авторкото предаване на bTV Radio „За София”, през мобилния си телефон. Приложението на bTV Radio дава информация и за специалистите и популярните личности, които ще гостуват на живо в студиото във връзка с горещи събития и теми, както и основни акценти от техните интервюта след излъчването им в ефира на bTV Radio.
Разработването на мобилните приложения имат за цел да удовлетворят очакванията и изискванията на слушателските аудитории на N-JOY, Z-Rock и bTV Radio като им предоставя възможност за бърз, максимално удобен и висококачествен достъп до радиата.

- реклама -