N-JOY с нова изненада

Mihaela_Fileva_2Фенове стават част от репетицията на Михаела Филева за финала на „Зелената песен на България“

Радио N-JOY ще зарадва слушателите с нова изненада. Верните фенове на Михаела Филева ще могат да се запознаят с нея и да изразят подкрепата си, броени часове преди да се качи на голямата сцена на финала на музикалното състезание „Зелената песен на България“  на 7 декември 2013 г. в зала 1 на НДК.

Хитовата изпълнителка се включи в конкурса с първото си самостоятелно парче – баладата „Приливи и отливи“, която се превърна в хит. Инициативата за създаването на нови български песни е на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM, съвместно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“.

За да имат възможността да спечелят едно вълнуващо и различно преживяване, феновете на Михаела Филева трябва да отговорят на въпроса: „Колко са парчетата, които участват в музикалното състезание „Зелената песен на България“? и да изпратят отговора на show@njoybg.com.

В петък след 15:30 ч. в предаването „Приятно разсеяни с Деси“ в ефира на радио N-JOY ще станат ясни имената на петима късметлии, които ще могат да изразят подкрепата си в лична среща с Михаела Филева на репетицията й за грандиозното шоу. Печелившите слушатели ще спечелят и билет за финала на „Зелената песен на България“. 

На специалния сайт на инициативата www.zelenatapesen.bg тече оспорвано гласуване за участниците в проекта – Михаела Филева, Графа, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. 

- Advertisement -