N-JOY и Z-Rock първи стартират мобилни версии

- реклама -

N-JOY и Z-Rock първи стартират мобилни версии на сайтовете си с пълните им функционалности

Слушателите следят новините и гласуват в музикалните класации директно от мобилния си телефон

В крак с динамичното развитие на технологиите и все по-широката употреба на смартфони, радио N-JOY и рок радиото на България – Z-Rock стартират мобилни версии на www.njoybg.com и www.zrockbg.com. Лидерите в националния радио ефир N-JOY и Z-Rock са първите музикални радиостанции в България, които предоставят възможност на слушателите за бърз, лесен и удобен достъп до всички функционалности на сайтовете си директно от телефона.

Mобилните сайтове на радиата са изградени и оптимизирани за всички видове браузъри. При зареждане от смартфон, устройството автоматично пренасочва към мобилната версия на сайта със специален интерфейс и удобна навигация.

Потребителите на мобилната версия на www.njoybg.com ще могат да следят най-горещите новини от музикалния шоу бизнес, да подкрепят любимия си хит в N-JOY Top 40, както и чрез лесна навигация да научават и участват в игрите в ефира на радиото.

На мобилния сайт на Z-Rock – www.zrockbg.com –  потребителите вече имат удобен достъп както до най-актуалните новини от света на рок музиката, така и до форума на рок радиото на България. В новата мобилна версия на сайта феновете на Z-Rock могат да гласуват през телефона си в King Size 10 и Kаменица Рок 40, да четат дневния си Бугоскоп, да проверяват актуалните рок събития в календара, да се включват в игрите за страхотни награди.

Разработването на мобилните версии има за цел да удовлетвори очакванията и изискванията на слушателските аудитории на N-JOY и Z-Rock като им предоставя възможност да достигат бързо и максимално удобно до съдържанието на сайтовете.

Повече информация можете да откриете на www.njoybg.com и www.zrockbg.com

- реклама -