N-JOY футбол тур 2012

- реклама -spot_img

N-JOY футбол тур 2012Над 200 млади футболни таланти и фенове на спорта от Варна и Русе се включиха в „N-JOY футбол тур 2012”
Грандиозната спортна инициатива на радио N-JOY продължава с футболни турнири в Бургас и Стара Загора

Приключиха първите турнири от футболната инициатива за младежи на възраст между 14 и 19 години „N-JOY футбол тур 2012”. Огромен интерес към спорта показаха младежите от Варна и Русе във футболния турнир на радио N-JOY. Над 200 млади таланти и фенове на спорта се включиха в мачовете и игрите с публиката по време на турнирите.

Грандиозната спортна инициатива на радио N-JOY бе открита във Варна, където на първо място се класира отбор „Борец”, на второ „Навигатори”, а на трето останаха „AMJ”. В официалното награждаване на отборите се включи футболистът от „Черно море” Дончо Атанасов, който поздрави организиаторите на инициативата и пожела на младежите истински спортен дух и много победи. Достойно участие в турнира във Варна направиха и младежите от „Общежитията”, „Масив Атак”, „Мъпети”, „Скрита сила” и други.

В град Русе след оспорван мач младежите от „Маркетинг Юнайтед” достигнаха първата позиция в класирането, второ място зае отбор „Гол”, трето „Русенци”. В интригуващи футболни срещи се включиха и отботите „Чудотворци”, „Баските”, „Дунавски орли”, „Скалите”, „Хитрите мечоци”, „Венчелистчета” и други. Поради огромния интерес на мястото на събитието бе проведен паралелен мини турнир за младежите, желаещи да играят.

В първата 19-та минута на всеки един турнир от „N-JOY футбол тур 2012” младите таланти и фенове на футбола ще изразят подкрепата си към капитана на националния футболен отбор Стилиян Петров.
Общо 6 големи български града ще станат домакини на футболните срещи от „N-JOY Футбол Тур 2012”. На 7-ми и 8-ми април футболните емоции ще завладеят Бургас и Стара Загора. Младежките отбори от Пловдив ще се включат в спортната инициатива с футболни срещи на 21-ви април, а в София на 22-ри. Награди от радио N-JOY, NIKE и SNICKERS, много настроение и забавление с Инспектор N-JOY очакват и публиката на всички срещи от турнирите.
Истинското предизвикателство „N-JOY футбол тур 2012“ се състои със спортния дух на NIKE и енергийния заряд на SNICKERS. Всеки истински фен на възраст между 14 и 19 години може да се включи във футболната надпревара като заяви желанието си за участие на igra@njoybg.com.
Повече снимки и информация за грандиозния футболен турнир на радио N-JOY можете да откиете на www.njoybg.com.

- реклама -spot_img