НОВО ПРЕДАВАНЕ В ЕФИРА

- реклама -spot_img

„Здравей, Шумен! “– новото шоу в ефира на радио N-JOY

На 106,5 ФМ в Шумен ще звучи специална програма на радио N-JOY

„Здравей, Шумен!“ е новото предаване в ефира на радио N-JOY, което ще се излъчва всеки делничен ден между 10:00 и 12:00, специално за жителите на град Шумен. Фаворитът на слушателите в страната – радио N-JOY вече радва жителите на града на 106.5 ФМ.

За първи път в ефира на радио N-JOY, на честотата в град Шумен, ще се излъчва локално съдържание. Предаването „Здравей, Шумен!“ с водещ Стоян Стоянов ще радва аудиторията с интригуващи интервюта и теми, информация за събития и всичко интересно в града. Новините на радио N-JOY на всеки кръгъл час ще запознават слушателите с най-актуалното от деня, а емисии в 10:30 и 11:30 ще включват и новини от района на Шумен.

Покритието на най-голямата музикална радиоверига в България се разраства с бързи темпове и в началото на 2016 любимото радио звучи в над 49 града в страната. N-JOY печели аудиторията със страхотна музика и много забавление. Освен най-горещите хитове, в ефир прозвучават интервюта с любимите изпълнители, интересни гости, последните новини около звездите и шоузбизнеса, а водещите винаги предизвикват усмивки и настроение.

 

- реклама -spot_img