N-JOY

- реклама -

Радио N-JOY – лидер в радио ефира на България и през 2013

 

Рок радиото на България – Z-Rock в топ 3 на най-слушаните радиа в страната!

 

През първия месец на 2013 година най-голямата музикална радио верига в страната N-JOY отново зае позицията си на лидер в ефира на България. Това сочи изследването за месец януари на слушателските аудитории в страната, проведено от Garb Research Bulgaria.

N-JOY се нарежда на първо място за категориите на младите и активни слушатели в категориите 18-36 години, 18-36 години мъже, 18-36 години жени, които са категорични при посочването на любимата радиостанция.

Хиляди слушатели сутрин избират шоуто „Инспектор N-JOY” като идеалната възможност за страхотна музика и истинско забавление всеки ден между 7:00 и 10:00 часа. Със свеж, нестандартен и интригуващ подход, водещите на предаванията в ефира на N-JOY зареждат аудиторията с настроение. Феновете на  радио се увеличават със светкавична бързина.

Z-Rock e единствената  форматна радиостанция в страната, която застава с категорични лидерски позиции в топ 3 на най-слушаните радиа в национален ефир. Това потвърждават данните от поучването за януари 2013 година. Z-Rock е на второ място сред фаворитите на слушателите на възраст между 25 и 45 години и в топ 3 за слушателите между 18 и 36 годишна възраст.

 С най-добрата рок музика, ексклузивни интервюта с култови банди, срещи на слушателите с техните рок идоли, най-актуалната информация около рок събитията в страната и чужбина, радиото остава без аналог в българския радио ефир и любимо за феновете на истинската музика.

 Слушателите на N-JOY и Z-Rock, както и bTV радио, могат да слушат радиата навсякъде и по всяко време с мобилните приложения за Android и iOS, които могат да бъдат свалени напълно безплатно от Google Play и Аpp Store.

 

- реклама -