МУЗИКАНТИ ПОКАЗВАТ КУЛИНАРНИ УМЕНИЯ ПО БНТ1

- реклама -spot_img

МУЗИКАНТИ ПОКАЗВАТ КУЛИНАРНИ УМЕНИЯ ПО БНТ1
„Хапка свежест със Сандра“ се завърна в ефира на сутрешния блок

Утвърдени и млади музиканти гостуват в кулинарната рубрика на сутрешния блок „Денят започва“ – „Хапка свежест със Сандра“, която се завърна в ефира на БНТ1. Освен изкущаващи кулинарни предложения, зрителите ще се насладят и на много хубава музика. Всеки делничен ден в минутите след 8:30 часа водещата Сандра Алексиева показва бързи и лесни свежи рецепти, подходящи за летния сезон, гарнирани с впечатляващи изпълнения на живо. Вторият сезон на рубриката през август и септември е заснет на открито в барбекю лагера на „Хапка свежест“.

Музикантите от легендарната група „Атлас“ вече споделиха своите кулинарни вкусове и представиха за първи път в ефира парче от последния им албум „Да стопим леда“. Около барбекюто вече се присъединиха и младежите от група The Roost, които изпълниха своята авторска песен „Заедно“, и младият музикант Константин Томов. Зрителите ще могат да видят в различно ампоа кандидатите за участие в риалити формата на БНТ „Голямото Rock междучасие“, който подкрепя младите български музикални таланти.

„Знам колко е трудно на младите изпълнители да се реализират у нас и за мен е удоволствие да ги представя в рубриката, да им дам възможност да докажат дарбата си и да бъдат гледани и слушани от многобройна аудитория“, споделя Сандра.

По време на снимките фотографът Васил Невенов се грижи за художествените фотосесии на талантите.

Гледайте кулинарната рубрика на „Денят започва“ – „Хапка свежест със Сандра“
по БНТ1 всеки делничен ден между 8:30 до 9:00 ч.

- реклама -spot_img