Музикант къща не храни?!

- реклама -

Млади таланти представиха най-новите си клипове и песни на изключителен концерт в Sofia Live Club този понеделник. Под бурните аплодисменти на едни от най-обичаните и доказани имена от музикалния бранш, маркетинг мениджъри и представители на рекламни агенции, управители на заведения, медии, приятели и фенове, напълнили заведението, се изявиха General Yogurt, Немо, Go Week, Voice of Boys, в колаборация с Поли Генова, Стратия, Марина Кискинова, СкандаУ, Daze & Marteen. Специални гост-изпълнители бяха Уикеда. А водещ на вечерта беше Дичо.
Ексклузивно за публиката бяха направени премиерите на видеоклиповете на Марина Кискинова – „Губя контрол”, Go Week – „When”, Стратия – „Real Love”, Немо – „Различни”, General Yogurt (новият проект на Ерол от Уикеда) представиха римейк на „Мариана”, както и вече набралият значителна популярност клип на СкандаУ „ТВ и Радио”. Клиповете бяха качени в YouTube канала на Dazibao Publishing веднага след края на партито.
Представители на Dazibao Publishing използваха възможността да се обърнат към гостите. Те заявиха категорично, че във времето на Интернет и леснодостъпната информация, начинът, по който българските музиканти и творци могат да защитят интелектуалната си собственост и да спечелят пари от работата си, също трябва да се промени. Опитът на международната компания Dazibao Publishing предоставя възможност на артистите да направят именно това. Трябва промяна и в качеството на продукцията. И лейбълът предлага доказани световни експерти, както и студиа с най-модерно оборудване.
Dazibao Publishing бележи изключителни резултати за няколкото месеца работа на българския пазар – готови са първите продукти, някои от тях са успешно продадени извън България, а до края на годината предстоят още много интересни новини.
Партито завърши със страхотни впечатления у публиката и нетърпение за предстоящите съвсем скоро нови заглавия и имена, които лейбълът ще предложи на българските фенове.

- реклама -
Previous articleКиноНова
Next articleХосе Карерас