Move Week – Фотоконкурс Моето движение

- реклама -

foto_konkursСпортът е не само несравнимо удоволствие, извор на неоспоримо позитивни качества като дисциплина, постоянство и кураж, а и безценен източник на здраве. Активно спортуващите и движещи се хора по правило са по-усмихнати и жизнерадостни. Което автоматично ги прави идеални за снимка!
И ако вие, обичате не само спорта, а и да запечатвате моментите, свързани със спорт, сега е моментът да покажете какво умеете с фотоапарат с ръка.

Move Week обявява конкурс на тема “Моето движение”.

В рамките на същия конкурс са включени и следните две подтеми:
“Аз спортувам”
“Спорт в ежедневието”

Ето и условията, на които трябва да отговаряте, както и стъпките, които да изпълните, за да се включите в конкурса:

1. В конкурса може да участва всеки един човек, който обича да спортува и да бъде активен.

2. Всеки участник в конкурса има право да изпрати до 3 авторски снимки на следния електронен адрес: info@bulsport.bg. Снимките трябва да бъдат във формат .jpg, а общата им големина трябва да бъде не повече от 5 MB.

3. На отделен файл, който трябва да се изпрати заедно със снимките, е необходимо да се напишат трите имена на участника в конкурса, дата на раждане, номер на телефон и електронна поща за връзка.

4. Крайният срок, докогато можете да изпращате снимките е: 6 октомври 2013 г.

Разбира се, една от всички изпратени, според описаните условия, снимки, ще бъде излъчена като победител. Победител ще бъде тази снимка, която успее да събере най-много харесвания в групата на Асоциация за развитие на българския спорт във фейсбук: http://www.facebook.com/bulsport.bg.

Всички снимки ще бъдат публикувани по едно и също време в страницата на 7 октомври и ще може да се гласува за тях до 13 октомрви.

Наградите за победителите ще бъдат осигурени от Асоциация за развитие на българския спорт и EmmiNailBulgaria – www.emmi-nail.bg.

50-те снимки, успели да съберат най-много харесвания, ще бъдат включени в презентация, която ще отразява физическата активност в България.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Моника Антонова: Не пасивните зрители, а активните граждани пишат сценария

Как вижда протестите от първо лице един от редовните участници в тях? Как се променят те във времето? Изменят ли своя облик?...

Ден 72: ЕС, сляп ли си или си като него

В центъра на София се провежда 72-я ден на антиправителствен протест. В началото протестиращите гледаха клипове с изказвания на Борисов, излъчвани на...

Intelligent Music Project

София Лайв клуб – концерт на Intelligent Music Project /БГНЕС

Мартина Стефанова за „КвАРТал“: Артистичността винаги е присъствала в София

Инициативата „КвАРТал“ празнува своята пета годишнина. Нейната цел е обособяване на културен квартал в София по примера на редица важни европейски градове...

Ден 71: Сливови бомби и седалки от тоалетни чинни за Караянчева

В 71-я ден на антиправителствен протест в столицата, гражданите отново са на площада и настояват за оставка на премиера Бойко Борисов, оставка...

Данчо Караджов: Музикантите от Intelligent Music Project са уникални, невероятни

Утре и в събота (Летен театър Бургас) Йордан Караджов ще излезе на сцената с Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски с...