Модно реалити на живо пресъздаде духа на Милано

- реклама -spot_img


Маги Желязкова, Биляна Йотовска, Невена Воденичарска и Илона Коева в една истинска приказка за красотата;Маги Желязкова, Биляна Йотовска, Невена Воденичарска и Илона Коева в една истинска приказка за красотата;

 

На организирания от Antoanette The Hair&Beauty Business и продуцентски център “Младежка медия” пролетен моден спектакъл „Седемзвездна бюти вселена” гримираха и фризираха на живо популярни модели, а водеща бе Маги Желязкова. Основният повод бе новата концепция на италианската козметика DIBI Milano да подкрепя модата. Партньор на събитието бe ученическия проект „Фабрика за мода”, който се ситуира на партера на City Center Sofia и ще продължи да работи като център за креативност и обучение на млади специалисти по красота с партньорството на Antoanette The Hair&Beauty Business. Идеята на спектакъла бе да покаже, че женската красота е цяла вселена, която е сбор от много „съзвездия” – грижата за кожата, грима, прическата и облеклото. Обявената за „Най-секси БГ дупе” Биляна Йотовска и моделът Невена Воденичарска получиха като първи етап нанасяне на козметичен продукт, след което последователно грим и прически от специалистите на салон Gossip Hair&Nails. Те демонстрираха най-новите пролетно-летни модни тенденции в реално време и така присъстващите гости се запознаха по-подробно с актуалното, начина на нанасяне и съставките на продуктите на грима DECODERM. Президентът на фирма Antoanette The Hair&Beauty Business Антоанета Цветанова обясни на присъстващите стъпка по стъпка всяка една визуална промяна.

Гостите се наслаждаваха на истинска фотосесия на живо на Маги Желязкова, Биляна Йотовска, Невена Воденичарска и Илона Коева (Playmate), заснета от професионалния фотограф Димитър Стоименов. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха DJ Виктор Слишков, кетъринг фирмата „Дон Тон”, невероятното вино от серия „Пентаграм” на „Черноморско злато Поморие” и коктейлите Campari.

 

 

- реклама -spot_img