Много приключения и горещи музикални хитове завладяват Пловдив през септември

На 7-ми септември в Пловдив, само ден след Деня на Съединението, празничната еуфория в града ще продължи на площад „Стефан Стамболов“ със забавни младежки активности и концерт на някои от най-популярните музикални изпълнители. Екстремни преживявания, уникални фотографии, кафе миксове и хубава българска музика ще завладеят града под тепетата.

Макар лятото да е на приключване, макар и далеч от морето, в петъчния следобед, за хубавото лятно настроение ще се погрижи любимата марка кафе напитки на младото поколение – NESCAFÉ® 3in1. Освежаващият корнер на бранда ще отвори вратите си точно в 15:00 часа за всички посетители, които желаят да се заредят с позитивно настроение. Разнообразни вкусове от зареждащите 3в1 напитки ще изкушават пловдивчани, а за тези от тях, които искат да запечатат момента, ще бъде осигурена и фото-будка за чудесни летни селфита. Тези, които се нуждаят от повече адреналин, също ще имат поле за изява – безкрайна стена за катерене. Подобаващият финал на презареждащите емоции ще настъпи точно в 19:00 часа, когато сцената на площад „Стефан Стамболов“ в Пловдив ще се разтърси под звуците на хитовете на Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Ева Пармакова и още от най-актуалните български изпълнители.

Инициативата, посветена на младото поколение, се финансира от Министерство на младежта и спорта в рамките на кампанията „Ние решаваме!“ в партньорство с NESCAFÉ® 3in1. Това е второто събитие от турнето на позитивната кампания, която се фокусира върху борбата с агресията и различни форми на зависимости сред младите. След успешния старт в Бургас, където изпълнителите подкрепиха социалната идея, не само с музиката си, но и със специално създадени послания, кампанията се спира в Пловдив, преди да продължи към Благоевград и София.

Чрез участието си в тази инициатива, брандът NESCAFÉ® 3in1 остава верен на своята мисия: да създава позитивно настроение и да презарежда младите за нови приключения. А приключения със сигурност ще има и организаторите обещават, че под звуците на тоталния хит на Pavell & Venci Venc’, може от Пловдив, да се пренесем директно в екзотичната Хавана!

 

Повече за NESCAFÉ 3in1

NESCAFÉ® 3in1 е твоята очаквано добра кафе комбинация, която се появява на българския пазар през далечната 2003 г. Безспорен лидер в категорията на кафе миксове, NESCAFÉ® 3in1 предлага разнообразие от кафе напитки, които се приготвят бързо и лесно за страхотно кафе-изживявaне с всяка чаша.

Иновативен и изобретателен в своята същност, брандът NESCAFÉ® 3in1 се стреми винаги да бъде до младите хора като ги подкрепя да мечтаят и действат, защото дори малките успехи, могат да ги отведат към нещо голямо. През 2018 г. NESCAFÉ® 3in1 отново ще заложи на креативността и ще радва с множество изненади, извън рамките на очакваното!

 

Start typing and press Enter to search