ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”

- реклама -spot_img

 ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”   ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди” 

 

ММА борци ще излязат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди” в утрешния епизод – но не един срещу друг, а в тандем и в обща борба с въпросите. Популярните ММА борби обаче не са тяхна професия, а хоби. Тодор и Юлиана се срещат за първи път именно в спортната зала, по време на тренировки, и оттогава досега са неразделен тандем. Тодор е консултант подбор на човешки ресурси, а Юлиана работи в банка. Как ще се представят двамата и ще им помогнат ли ММА техниките в битката със 100-те хиляди, зрителите на Нова ТВ ще разберат утре в 21.00 ч.

 

Началото на епизода ще бъде поставено от истинска игра на противоположностите, а „виновни” за това ще бъдат приятелите Владимир и Димитър. Първият е регионален мениджър в банка – организиран, подреден, схематичен и необвързан, а вторият точно обратното – режисьор – човек на изкуството, разхвърлян и хаотичен, сгоден и очакващ дете.

С доста различни интереси ще бъдат и участниците в третия тандем. Семейство Вети и Яни Христови от Созопол ще се опитат да излъжат капаните и да задържат колкото се може повече пари. Ролите и отговорностите в техния екип са стриктно разпределени – Яни ще отговаря за въпросите в областта на спорта, а Вети – за българския хайлайф, красивите жени и модата. Двамата имат и ясна концепция за какво ще използват спечелените пари – с тях те ще заведат сина си Роберто в Дисниленд.

 

Ще бъде ли успешна стратегията им и какви суми ще паднат утре – гледайте „Да ти паднат 100 хиляди” от 21.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -spot_img