“Мистерията на българските гласове” в зала „България“

- реклама -spot_img

Билетите за “Мистерията на българските гласове” в зала „България“ свършиха

Почитателите на хора и на Лиса Джерард все още могат да си купят билети за концерта на Античния театър

 

Всички билети за концерта на „Мистерията на българските гласове“ в зала „България“ на 6 юни се разпродадоха дни преди самото събитие, включително и допълнителните места, които се предвиждат от залата в такива случаи. Почитателите на хора и на големия гост на двете събития – Лиса Джерард от Dead Can Dance, все още могат да закупят билети за вечерта на 8 юни в Античния театър в Пловдив.

За двата концерта, които ще представят премиерно музиката от новия албум на „Мистерията на българските гласове“, освен Лиса Джерард от Австралия, пристигат и германските перкусионисти Дейвид Кукерман и Себастиан Флаиг, както и ирландският пианист и композитор Джулс Максуел. Специално участие в концертите и предстоящия албум на хора има световният шампион по бийтбокс SkilleR.

На сцената на 6 и 8 юни ще се качат още музикантите от Софийската филхармония, както и Петър Миланов (китара), Христина Белева (гъдулка), Костадин Генчев (кавал).

По време на концертите Лиса Джерард ще зарадва българската публика не само със съвместните си изпълнения с „Мистерията на българските гласове“, но ще изпее и някои от най-емблематичните си песни, като филмовата тема от „Гладиатор“ и заглавия от репертоара на Dead Can Dance.

Големият международен проект е възможен, благодарение на Шуберт Мюзик Пъблишинг. Компанията е продуцент на албума и всички турнета и концерти, които очакват най-популярният български хор по света. Музиката, която ще прозвучи за първи път на 6 и 8 юни, е създадена от композитора Петър Дундаков, който е и музикален продуцент на проекта. Някои от композициите са в съавторство с Лиса Джерард и Джулс Максуел.

Билетите за концерта в Пловдив са в продажба на касата на Главната улица в града, в мрежата на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи.

Повече подробности около предстоящите концерти очаквайте във фейсбук:https://www.facebook.com/events/1775932912716838/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1493029774194054

- реклама -spot_img