Мистерии и ужаси през месец май по TV 1000

TV 1000

Филмовият канал ще излъчи премиерно „Страшен филм 3“, „Писък 3“,

 „Преводачката“ и „Дванадесет маймуни“

През месец май TV 1000 ще вдигне адреналина на зрителите, като им предложи изпълнено с въодушевление пътуване с влакче на ужасите в увеселителен парк. На 4-ти май от 21:30 часа каналът ще излъчи премиерно екшън комедията „Страшен филм 3“, а седмица по-късно, на 11-ти май от 23:30 часа – хорър продукцията „Писък 3“. Трилърът „Преводачката“ е на 18-ти май от 21:30 часа, а в последния понеделник на месеца, 25-ти май, е ред на научно-фантастичния екшън „Дванадесет маймуни“.

 

В третата част на поредицата „Страшен филм“ отново се залага на пародията на филми на ужасите. Историята започва с репортерката Синди (Анна Фарис), която случайно гледа странно видео, което причинява смъртта на един зрител. Тя открива, че записът е част от многобройни странни събития. В същото време, местните фермери Том и Джордж откриват масивни житни кръгове, които се появяват през нощта в нивите им. С помощта на президента на САЩ, в чиято роля е Лесли Нилсен, Синди открива връзка между записа и житните кръгове и двамата се опитват да спасят света от нашествие на извънземни.

 

Мистериите продължават и в удостоения с редица награди „Писък 3“. Филмът среща зрителите със Сидни Прескът (Нийв Кембъл). След ужасяващи събития в Уиндзър Колидж, тя се премества в уединен планински район в Северна Калифорния, за да забрави миналото си. Скоро след това започва да получава анонимни обаждания за убийства, извършени на снимките на холивудски хорър филм. Оказва се, че някой се е сдобил с копие от сценария и убива героите в същия ред, в който те умират в предстоящия филм. Коя ще е следващата жертва е трудно да се предвиди, тъй като продуцентите са разпространили три различни сюжета с различен край.

 

В третата премиера за месец май, криминалната драма „Преводачката“ представя емигрантката Силвия Брум (Никол Кидман), която работи в ООН и владее диалекта „Ку“. Един ден тя дочува непознат мъж да произнася тайнствен код на „Ку“ и разбира, че животът на управника на Матобо – Зуоани е застрашен. Агентът от тайните служби Тобин Келър (Шон Пен) е изпратен, за да разследва твърденията на Брум за дочутото планирано убийство. Докато Келър проучва миналото на Силвия, той започва да се съмнява дали тя е жертва или заподозряна.

 

Тайните загадки по TV 1000 не свършват дотук. Научно-фантастичният трилър „Дванадесет маймуни“ отвежда зрителите в един бъдещ свят, опустошен от непозната болест. Затворникът Джеймс Коул (Брус Уилис) е изпратен в специален костюм на мисия с изрични указания да намери „Армията на дванайсетте маймуни“ – терористична група, за която се предполага, че е пуснала вируса, покосил 5 милиарда човека на планетата. Филмът има две номинации за „Оскар“ и „Златен глобус“ за поддържаща мъжка роля на Брад Пит.

Start typing and press Enter to search