Miss Summer Viva! 2012

- реклама -

Надя Господинова грабна титлата Miss Summer Viva! 2012”

 

За трета поредна година Viva! Casino и агенция FH1 обединиха усилията си в търсене на най-свежото лятно момиче. Единадесет на брой бяха претендентките за короната, която обаче отиде при 17 годишната Надя Господинова от София. Подгласнички на победителката, съответно на второ и първо място, се подредиха Мирослава Иванова и Радостина Тодорова.

 Победителката в конкурса учи в Строителния техникум и мечтае да изучава архитектура. Има си гадже от почти година, но пък сърцето й е голямо и отворено към нови приятелства.

 Красавиците дефилираха в три атрактивни тура,  като представиха летните предложения на бранда NEXT, бански костюми Seven Seconds, очила Kwiat и екстравагантните обувки на ALDO.

 Докато журито наблюдаваше и оценяваше участничките, за доброто настроение на всички гости се погрижи Маг Архи със закачливи фокуси на модна тематика. След него участие в шоуто взеха още две подгласнички за слава, които смразиха кръвта на присъстващите – дресирани представителки на семейство Питонови. Двете влечуги, обаче не спряха Есил Дюран, която беше част от строгото, но справедливо жури, да се качи на сцената и да счупи живака на доброто лятно настроение.

 Грандиозният спектакъл, който остана в историята на модните събития през тази година продължи с автър парти в новооткритият пиано бар The Gold.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -