„Мис България 2013” събира Ваня с баща й

- реклама -

vanqСлед 16 години:

„Мис България 2013” събира Ваня с баща й

Родителят, убил майката на красивата пловдивчанка, иска прошка в ефир

Най-зрелищното шоу в родния ефир „Мис България 2013” ще покаже на зрителите на TV7 не само лъскавата опаковка на красотата, но и най-съкровените моменти от живота на претендентките в Двореца. Пред очите на зрителите момичетата ще разкрият всяка своя човешка сила и слабост, а някои дори може да променят живота си.

Още в първия епизод на риалити предаването България беше потресена от личната изповед на красивата пловдивчанка Ваня. Със сълзи на очи тя сподели пред камерите трудното си детство и трагедията, сполетяла семейството й. Когато е едва 3-годишна баща й Илко убива майка й Емилия. 16 години по-късно очарователната брюнетка все още не е виждала, нито чувала баща си, който не е лежал и ден в затвора, защото е признат от съда за психично болен.

Екипът на продукцията се свърза с Илко Попчев. Какво ще каже той на дъщеря си след 16 години раздяла и как ще реагира красивата Ваня, която е номинирана за изгонване от Замъка, зрителите на TV7 ще могат да видят този вторник, в лайф епизода на шоуто от 21 часа.

Тази вечер пък менторът Жени Калканджиева ще наложи в Имението на кандидат-миските нови правила. След като една седмица момичетата добре си полежаха и повеселиха дойде време да се стегант и да започнат истинската си подготовка за титлата и световния финал. Шестата по красота в света Калканджиева няма да спести нито една критика и недостатък на 18-те претендентки и буквално ще подчертае всеки малък дефект по телата им. Останаха ли красавици без забележки, кои от претендентките трябва да са най-усърдни във фитнеса и на коя какво е излишно ще стане ясно тази вечер от 21 часа в дейли епизода на най-красивото шоу за лятото.

Критиките и съветите на Жени Калканджева идват в момент, когато първите четири претендентки – Пенка, Вили, Ваня и Велина, са застрашени от изгонване. Водещият Кирил Ефремов ще разкрие днес и какви бяха реакциите на карето красавици, изпратено на елиминации, имаше ли нови спречквания и промени ли се съставът на лагерите в Замъка.

На фона на препятствията и номинациите в последните дни луксозното имение на красавиците бавно, но сигурно започна да потъва в хаос. Въпреки че във визитките си всички претендентки заявиха склонността си към педантичен ред, ситуацията в Двореца съвсем не е такава. Някои от кандидат-миските вече започнаха да правят забележки и да дават съвети. Стигна се дори до окупиране на кухнята.

В дейли епизода тази вечер, водещият Кирил Ефремов е подготвил и поредната интересна задача за 18-те претендентки, с която да изпита себеоценката на хубавиците, както и техния характер.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...