Михаела Филева впечатли феновете с красив 3D мапинг в новия си клип

- реклама -

Песента се казва „Цяла нощ” и е част от новия албум на певицата

 

Михаела Филева представи най-новото си видео, открояващо се със зашеметяващи ефекти и чувствена хореография. Поп-изпълнителката подари на своите фенове една красива аудио-визуална наслада с клипа към песента „Цяла нощ”. В новото видео Михаела Филева се потапя в море от светлини и впечатляващ 3D мапинг, заедно със своя собствен холограмен образ.

Михаела Филева

Песента може да бъде намерена под номер 1 във втория самостоятелен албум на Михаела – „Нова страница”, който излезе през пролетта тази година. Музиката е на Боян Христов, Веселин Ценов – Algoriddim и Владимир Ампов – Графа, по текст на Илия Григоров, Михаела Филева и Мила Стоянова.

Михаела Филева

Впечатляващото видео е заснето от режисьора Любомир Печев в един от най-новите интериори на филмовото студио – офиса на Boyana Events, с участието на специалисти в областта на свeтлинното инженерство и триизмерния мапинг. Клипът вече може да бъде видян в официалния канал на Монте Мюзик в YouTube, като за по-малко от час след премиерата, видеото привлече стотици положителни коментари от фенове.

 

Михаела Филева Михаела Филева Михаела Филева

- реклама -