Михаела Филева ще участва в „Зелената песен на България“

Михаела Филева

Михаела Филева Михаела Филева ще участва с хитова балада в конкурса „Зелената песен на България“Михаела Филева

Парчето е със заглавие „Приливи и отливи“ и ще покаже певицата в нова светлина

Михаела Филева обяви в интервю за ефира на радио N-JOY, че ще участва с балада в музикалното състезание „Зелената песен на България“ по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM заедно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“. Парчето се казва „Приливи и отливи“, а слушателите ще го чуят в началото на месец септември, когато всички участници в „Зелената песен на България“ ще представят нови хитове.

Михаела загатна, че в „Приливи и отливи“ феновете ще я видят в много различна светлина. „Песента е наистина много красива балада, вдъхновена от зелената идея, която ме показва в една нежна и ефирна светлина, в която не съм се появявала до момента. Аз лично нямам търпение да я представя, това е една от най-красивите песни, които съм изпълнявала“, каза певицата в ефира на радио N-JOY.

Михаела Филева е изпълнител, познат от хитовете на лятото „Когато ти трябвам” и „Опасно близки” и е един от най-ярките млади таланти на българската музикална сцена. Баладата „Приливи и отливи“, с която тя ще се включи в конкурса „Зелената песен на България“, ще бъде нейното първо самостоятелно парче.

Освен Михаела в музикалното състезание „Зелената песен на България“ ще участват Графа, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. Те бяха избрани с най-много гласове от слушателите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM в първия етап на конкурса и в началото на септември ще представят по едно изцяло ново парче. На грандиозен финал, който ще се проведе през декември, едно от парчетата ще бъде избрано за големия победител – „Зелената песен на България“. Награди ще получат и песните с най-добър текст и най-добър видеоклип.

 

- Advertisement -