Megami Club-Hotel Marinela се завърна с бляскава визия

Богинята на нощния живот в София Megami Club-Hotel Marinela се завърна с бляскава визия

Клубът откри новия сезон с перфектен звук, уникално светлинно шоу, модерен дизайн и впечатляваща шоу програма, чиято тема тази седмица е Slinky Cats

Анелия и Гъмзата брас шоу плюс балет „Магаданс“ бяха гост изпълнители в двете вечери (13 и 14 октомври) от старта на новия сезон на богинята на нощния живот в София – Megami Club-Hotel Marinela. Клубът отвори врати с нова бляскава визия и подновени светлинно шоу и звук – 100 кв Full HD стени; Black Mask екрани, модел 2017, с овална форма; 3D лазери, система за управление на осветлението, използвана за турнетата на световноизвестни изпълнители и групи, и озвучителната система, за чието инсталиране у нас е пристигнал специален екип от звукоинжинери от Барселона. Емблематичните за клуба балет Megami и Aкробатик Air Show предложиха на клиентите впечатляващо танцово и акробатично шоу.

През новия сезон Megami Club-Hotel Marinela ще предложи партита с най-големите родни поп-фолк звезди, както и с международни изпълнители. А грандиозните Mega Megami събития ще продължават да предлагат шоу от световна класа.

Тази седмица в Megami Club-Hotel Marinela ви очакват четири грандиозни партита. Тази вечер в клуба ще бъдат представени кандидатките за титлата Playmate 2017. Следващите три вечери ще бъдат обединени от темата Slinky Cats с красиви танцьорки и секси хореография. Гост изпълнител на 19 октомври (четвъртък) ще е Преслава, на 20 октомври (петък) – Кали, а на 21 октомври (събота) гостите ще бъдат забавлявани от DJ Maxy, DJ Koce и DJ Spirit.

Megami Club-Hotel Marinela