Маша Илиева в „Денят отблизо”

- реклама -

Маша Илиева в „Денят отблизо” с Мария

Джон Уолтън със специално интервю за предаването

 

 В понеделник Пинокио ще оживее в ефира на “Денят отблизо” с Мария заедно със специалния гост на предаването Маша Илиева и нейната балетна школа. Историята на дървеното момче  е адаптирана за най-малките почитатели на операта. Малките грации ще танцуват под звуците на Росини, Делиб, Щраус и Минкус, а средствата, които ще съберат от билети ще се предоставят на деца с онкологични проблеми.

           От понеделник в студийното реалити „Училище за родители” всеки ден ще бъдат представяни различни методи и подходи в обучението на децата ни. Това ще се случва в импровизираната детска градина в студиото на предаването. Какво представлява методът „Философия за деца” и какви са различните стилове за възпитание и обучение, зрителите ще разберат от създателя и собственик на първата английска детска градина у нас – „Чуден свят”.

 Във вторник предаването „Денят отблизо” с Мария ще срещне зрителите на БНТ с вокалиста на групата “Юрая хийп” – Джон Лоутън. Той е в България по покана на Милен Врабевски, а водещата Мария ще се срещне с тях, за да ги разпита за новините около общия им проект.

Какви са тайните на Джон Уолтън за музиката и любовта му към България, гледайте в „Денят отблизо” с Мария от 10:10ч. само по БНТ1!

 

 

- реклама -