Мария Илиева играе стилно на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Coca-Cola

Хиляди русенци скандираха „СкандаУ са Богове“

Следващият концерт от турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се проведе във Варна на 5 юли от 21 часа на Централен плаж. Изненада е подготвена за феновете – меломани, именно участието на поп иконата на българската музика Мария Илиева.

Концертите до момента преминават под мотото, част от името на турнето – Happy Energy. Музика, рожден ден, усмивки, енергия, торта, много автографи и танци са едни от малкото думи, които могат да опишат атмосферата на турнето. Дори рекордните за турнето температури в Русе от 40 градуса не спряха публиката да пее заедно с любимите си изпълнители. На сцената на концерта в крайдунавския град Йонислав Йотов – Тото получи освен торта – изненада за рождения си ден, но и най-големия подарък от феновете на СкандаУ – тяхната любов, изразена чрез безкрайно скандиране на „СкандаУ са Богове“.

На голямата сцена отново очакваме любимите български изпълнители: балет Nova, DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Тита, Криско, Кристиан Костов, както и специалният гост в морската столица – Мария Илиева.

Актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.