„Малките неща” на Прея и Били Хлапето…

„Малките неща” на Прея и Били Хлапето е най-излъчваната песен в българския ефир и бие по ротации Енрике Иглесиас, Фарел Уилямс и Дженифър Лопез Новоизгрялата звезда Прея и дебютния й сингъл “Малките неща” е най-въртяната в родия ефир през миналата седмица и успява да надвие конкуренцията на световни хитове като “Bailando” на Енрике Иглесиас, “Adrenalina” на Уизин, Дженифър Лопез и Рики Мартин и “Happy” на Фарел Уилямс. Прея фигурира и на седмото място в същата класация с участието си в хита на Графа “Закъснявам, човек” с Печенката. От началото на 2014 година изпълнителката с характерни вокали и харизматично излъчване е част от лейбъла Монте Мюзик, който стои зад появата на първия й сингъл - автори на музиката са Прея, Любен Христов, Графа и Били Хлапето, а текстът е на Прея, Илия Григоров и Били Хлапето. Песента пленява с оригиналното си звучене, свеж ритъм, позитвни послания и не на последно място - изключителните вокали на Прея. През последната година лейбълът Монте Мюзик неизменно присъства в челните позиции на класацията за най-излъчвани песни. В топ 10 на актуалната класация освен Прея, фигурира и сингъла „Въпрос на време” на ВенЗи и Дивна. Огромният успех на парчетата, излизащи от студиото на Монте е поредния тласък за развитието на българската музика и доказателство, че музикалната компания е посветена изцяло на качествената продукция и възхода на родната поп сцена. Най-горещият трак от каталога на Монте е “В реда на нещата”, видеото на който излиза тази седмица. Изпълнители са Били Хлапето и Михаела Филева, а песента е включена в едноименния дебютен албум на Хлапето.

Били Хлапето

 

„Малките неща” на Прея и Били Хлапето е най-излъчваната песен в българския ефир и бие по ротации Енрике Иглесиас, Фарел Уилямс и Дженифър Лопез

Новоизгрялата звезда Прея и дебютния й сингъл “Малките неща” е най-въртяната в родия ефир през миналата седмица и успява да надвие конкуренцията на световни хитове като “Bailando” на Енрике Иглесиас, “Adrenalina” на Уизин, Дженифър Лопез и Рики Мартин и “Happy” на Фарел Уилямс. Прея фигурира и на седмото място в същата класация с участието си в хита на Графа “Закъснявам, човек” с Печенката.

От началото на 2014 година изпълнителката с характерни вокали и харизматично излъчване е част от лейбъла Монте Мюзик, който стои зад появата на първия й сингъл – автори на музиката са Прея, Любен Христов, Графа и Били Хлапето, а текстът е на Прея, Илия Григоров и Били Хлапето. Песента пленява с оригиналното си звучене, свеж ритъм, позитвни послания и не на последно място – изключителните вокали на Прея.

През последната година лейбълът Монте Мюзик неизменно присъства в челните позиции на класацията за най-излъчвани песни. В топ 10 на актуалната класация освен Прея, фигурира и сингъла „Въпрос на време” на ВенЗи и Дивна.

Огромният успех на парчетата, излизащи от студиото на Монте е поредния тласък за развитието на българската музика и доказателство, че музикалната компания е посветена изцяло на качествената продукция и възхода на родната поп сцена.
Най-горещият трак от каталога на Монте е “В реда на нещата”, видеото на който излиза тази седмица. Изпълнители са Били Хлапето и Михаела Филева, а песента е включена в едноименния дебютен албум на Хлапето.

- Advertisement -