MAD MEN

- реклама -

Нов хитов сериал в праймтайма на БНТ

 

Няма значение какво представляваш, какво искаш, какво обичаш. Значение има единствено как го продаваш.

 

Момчетата от Медисън Авеню („MAD MEN”) е провокативна праймтайм драма за това как се продава истината и е единственият сериал с четири последователни награди ЕМИ и три ЗЛАТНИ ГЛОБУСА. Действието се развива през 60-те години в Ню Йорк – един дързък сериал за безскрупулната конкуренция между мъже и жени в света на рекламата от Медисън Авеню. Свят движен от егоизъм, в който големите играчи правят продажбата изкуство, докато се разпродава личният им свят.

През 60-те години на ХХ век рекламните агенции имат всемогъщо влияние върху масите. Личната и професионалната манипулация и сексуалните подвизи са ежедневие на работното място и ключът към успешната сделка. Авторитетната рекламна агенция „Стърлинг Купър” създава рекламни кампании – от марки цигари до политици – по-добре от всяка друга. По това време всичко ври и кипи. Жените едва са започнали да се еманципират. На мода са валиумът и противозачатъчните. Етиката на работното място, местата за непушачи, сексуалният тормоз и етническото многообразие са още нещо от бъдещето.

Сериалът показва сексуалните подвизи и нравите в най-новаторската, но и най-безскрупулната професия, като рисува безстрашно рекламистите, които ежедневно придават форма на надеждите и мечтите на американците.

 

Очаквайте скоро по БНТ1!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -