Любо и Рут Колева отново заедно

- реклама -

MAJORETKI2Любо и Рут Колева  отново заедно в „Мис България 2013”

Шест красавици заплашени от изгонване след тест за интелигентност

 

Грандиозният финал на най-красивото шоу „Мис България 2013” е само след седмица и вече няма място за компромиси. Въпреки постоянните задачи, които получаваха и върлите скандали, които си спретваха, красавиците в Двореца до момента живееха необезпокоявано с мисълта за финала. Седем дни преди невижданата гала вечер обаче е време спокойствието им да бъде нарушено и момичетата да разберат, че сигурни финалистки няма, а всяка една от тях трябва да докаже не само красотата, но и интелекта си.

В последния номинационен лайф, тази вечер точно от 21 часа по TV7, претендентките за короната ще посрещнат най-кошмарната си задача – тест за интелигентност. И докато през този ад до момента минаха само четирите красавици, номинирани миналата седмица, които отговаряха на въпроси на легендатрния водещ на „Минута е много” Петър Вучков, сега всичките 13 момичета в двореца, ще трябва да се потят и да демонстрират знания.

Те ще бъдат изпитвани от менторa си Евгени Минчев, който като за последно ще бъде безскрупулен и ще изпрати на елиминации не две, а цели три момичета.

За да усетят истинската тръпка от приближаващият финал, претендентките ще направят последните си преки номинации отново лице в лице. Също като менторите си те ще трябва да излъчат трите най-нежелани свои конкурентки и да ги пратят на елиминации идния вторник. При последните номинации лице в лице се разрази най-лютият скандал, ставал някога в Замъка, а две от претендентките – близначките Моника и Вероника, си събраха куфарите набързо и поеха обратно към родното Русе по собствено желание. Чуха се обиди, вулгарни квалификации и момичетата тотално се разделиха на лагери, като спряха да си комуникират. А какъв ли ще е резултатът от най-важните номинации – финалните, които предстоят тази вечер на живо в ефира на TV7. Зрители ще могат да видят от 21 часа.

Солта и пипера на предстоящия експлозивен лайф ще сложат специалните гости в студиото на водещите Кирил Ефремов и Камелия. За пръв път след грандиозния финал на интимната си връзка, участниците в шоуто „Къртицата” Любо Жечев и Рут Колева, ще се съберат отново заедно. Двамата доказаха, че също са факири на зрелищните припирни и обиди, като се залюбиха, обичаха и разделиха в ефира на TV7 и то с впечатляващ скандал на живо. Дали няма да си завихрят ново противоречие, или пък ще изненадат зрителите, че отново са двойка, предстои да видим само в „Мис България 2013”.

Към отбора на коментаторите ще се присъедини още Мис България 2009 Антония Петрова, психологът на формата Ани Владимирова и топ журналистът Владо Береану.

Черешката на тортата ще постави специалната гостенка в Замъка на миските – Червената Златка. Тя ще даде оценката и критиката си към всяка претендентка, а после бързо-бързо ще напусне разбунения кораб и ще сложи край на атрактивното си участие.

Но и без „Мис лошо момиче 2013”, красавиците в Двореца разкриха, че могат да бъдат доста „лоши”. В епизода в четвъртък вече водещият Кирил Ефремов направо онемя след като стана свидетел на интимен разговор между Франсин, Ашли, Боряна и Нанси. Момичетата се впуснаха в откровени подробности за сексуалния си живот. Разказаха и определиха точни размери на удоволствието, което желаят и могат да доставят, и се образоваха една друга за нововъведенията във фармацията за възрастни. Карето палавници се опита да въвлече в разговора и двете най-невинни създания в Замъка – Джули и Ваня, но „Мис Пловдив 2013” даде ясно да се разбере, че не говори на такива теми и дори порица каките, а Ваня срамежливо не отвърна нищо.

Какво има да покажат още претендентките за короната на „Мис България 2013” зрителите могат да видят тази вечер, от 21 часа, на живо само по TV7.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Милена Цанева – „Броеница. Из гънките на паметта“ (откъс)

Излезе от печат книгата на проф. д-р Милена Цанева „Броеница. Из гънките на паметта“, пъстра и неизбродима галерия от спомени, ценен дар за любознателния...

Топ 10 на книжарници „Сиела“ за 14-20.09.2020

  Крадецът на праскови, Автор: Емилиян Станев, Издателство: Сиела https://ciela.com/kradetsat-na-praskovi-emiliyan-stanev.html   Менгеле - Ангелът на смъртта, Автор: Дейвид Маруел, Издателство: Сиела https://ciela.com/mengele-angelat-na-smartta.html   Дневникът на един дръндьо -...

Дубравка Угрешич – „Американски речник“ (откъс)

 REFUGEE – Откъде сте? – пита ме млад фламандски фотограф, опитвайки се с въпроса си да смекчи напрегнатото ми лице. – От Загреб – отговарям. – А...

Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

Президентът на Северна Македония връчи първото отличие за NASTEL BUSINESS CENTER Една от най-успешните строителни компании на Балканите е финалист за престижния конкурс за Луксозно...

Арман Бабикян: Протестът изхвърли Борисов зад Околовръстното шосе

„Протестът постигна много неща. Трудно си даваме сметка за това, но България със сигурност не изглежда по същия начин, по който преди...

Протестиращи обещаха изненади в навечерието на третото Велико въстание

За 74-та поредна вечер група протестиращи се събра в центъра на столицата, за да изрази недоволството си срещу начина на управление на...