Любен Дилов-син с подробности за „Секс, лъжи и тв 8 дни в седмицата”

- реклама -

„ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ НАКАЗВА ДЕМОНСТРАЦИЯТА НА СЕКСУАЛНИТЕ НАКЛОННОСТИ ?” – ПИТА ЛЮБЕН ДИЛОВ

 

„Поверително от Николета Лозанова” – новото предаване на ТV7

                  

В съботното утро точно в 08:00ч., ТЕРМИНАЛ 7 ще започне с рубриката,  търсеща юридическа справедливост:„Съдът влиза”. Водещата Миглена Ангелова, заедно със съдия Онцова  ще ви запознаят с  „Имотна измама на юг от рая“. Семейство Узунови,  закупуват нов апартамент, получавайки нотариален акт за него  и  след веме се оказва, че жилището е ипотекирано от фирмата, която е продала апартамента. Съдия изпълнител  ги предупреждава, че скоро те  ще бъдат принудително изведени с полиция от домът им или ще плащат наем на банката, закупила имота. Така пенсионерите Здравко и Златка Узунови са, без доходи, нямат друго жилище и  отчаяни. Какво решение ще вземе съдия Онцова, гледайте тази събота точно в 08.00ч. поTV7

 

 

Водещите Ива Екимова и Венета Харизанова ще бъдат с вас тази събота, 28 септември,  точно в 12.00ч. с предаването  „Жените говорят”. Първите гости в студиото ще бъдат, повече от шумни. Това са  музикалния дует Ангел и Моисей. Към тях ще се присъедини и половинката на Ангел – Дорина. Това е момичето, което превърна техния дует в трио. Водещите ще потърсят и отговор, какъв е пламъка на любовта.

Докато следващите гости, Ивет и Луиза Григорова ще поговорят с водещите Ива и Венета за дързостта и красотата в отношенията между една майка и нейната дъщеря. За първи път, те ще застанат и заедно в ефир. Младата актриса Луиза ще поговори и за  проектите си на сцената  и снимачната площадка.

На финал Нако от група „БТР” ще бъде гост в студиото на „Жените говорят”. Зрителите ще могат да видят и най-новия клип на групата.

Какво ще забърка в кухнята на Терминал 7,  Катето Евро в съботния ден, гледайте на живо в ефира на ТV 7 в рубриката „Жените говорят”

 

На 28 септември събота, точно в  14:00ч. зрителите на ТЕРМИНАЛ 7 в предаването „АНГЕЛ ПАРК” с водеща Ирина Тенчева, ще чуят историята на  двадесет и две годишния Момчил Тодоров от Враца, който мечтае да се отдаде на професията модел, но има и нещо което го спира. На 15 годишна възраст възникват  проблеми със зъбите на момчето, което  му пречи да се  усмивка, търпи подигравки от страна на съученици и страх от зъболекарския стол. Всичко това унищожава мечтата му за модел. Днес Момчил съжалявава най-много за детската си глупост да не обърне внимание на проблема, когато е било време и е допуснал да се стигне до това състояние. Но вярва, че един ден чудото ще се случи и ще се почувства отново свободен, за да бъде вечно усмихнат. Мечатата му е за бяла усмивка, със здрави зъби и край на болката.  

Дали Ангелите от „Ангел парк” ще чуят молбите на Момчил, гледайте тази събота от 14.00ч. в ефира на  TV7

 

Олтарът на „Ангел парк” очаква всички, които не се страхуват да мечтаят!

 

Следете страницата във Facebook  FB.com/АНГЕЛ-ПАРК/

 

 

В неделния ефир на „Съдът влиза”,отново в 08.00ч. на 29 септември, ще ви срещнем с една позната тема свързана с  наводнения и ремонти  в големи жилищни сгради и кой съсед е виновен за постоянните течове. Безхаберието на Общината, която установява само течовете без да търси причината за тях, обявявайки, че не могат да помогнат и трябва да се води дело. Именно на такава стъпка е решена г-жа Тодорка Димитрова от Пловдив и очаква  Съдът да влизе.

 

Любен Дилов-синЛюбен Дилов-син ще бъде с вас, точно в 09.00ч. с рубриката „Пусне водата”  на неделния ефир на Терминал 7. Той ще разкаже подробности около старта на сериала „Секс, лъжи и тв 8 дни в седмицата” заедно с Валя Войкова и Уляна Чан.

Другите гости, които ще се опитат да удавят водещия Дилов с темата „Ретро фолкът днес”  са  Радо Шишарката и Димитър Андонов, Хисарския поп – човекът с най-богат репертоар в България – над 500 песни. И за финал,  темата по която  ще се търси отговор и обяснение  е  Трябва ли да се наказва демонстрацията на сексуалните наклонности?” – поводът е искането на партия „Атака”  да се въведе пет  години затвор за участници в гей паради

Неделната рубрика на „Жените говорят” ще започне точно в 12.00ч. в ефира на Терминал 7 . До водещите  Жени Калканджиева и Мая Савова

ще застане момичето за милиони Николета Лозанова. Какво и на кого има да разкаже най-коментираната жена в България, сензация или скандал, провокация или откровение. Зрителите ще разберат повече за  старта на новото предаване на TV7 „Поверително от Николета Лозанова” .

 

За тайната сватба и сбъднатите мечти в студиото на „Жените говорят” ще разкажат  Антония Петрова – модел и мис България за 2009г и  мисис Русия за 2012г, заедно със съпругът си Александър Бередин.

Другите гости  в студиото на Жени и Мая ще бъдат,  любимците на цяла България Катя и Здравко от група „Ритон” с които ще се поговори за конкуренцията и ударите под кръста в музиката.

Към тях в студиото ще се присъединят и най-новите водещи в ефира на TV7 Надя Иванова и Таня Дикова  Те ще  разкажат за новото женско предаване „Усещане за жена” с тях ще бъде и най-известния български готвач – шефът  Борис Петров.

 

Гледайте на живо „Жените Говорят”, тази неделя точно в 12.00ч. по Терминал 7 на TV7

 

Неделната рубриката „Град на ангели”стартира точно 14:00ч., Заедно с водещата Ирина Тенчева ви очаква една странна история за Кръстю Ангелов от с. Срем, Ямболско. Това е  история за силата на словото и  Божието провидение, променили живота на това селско момче. Днес е един от най-богатите хора на света. Но в материалния смисъл, той носи огромна душа. Кръстю вижда себе си като проводник на словото, не като негов създател. Казва, че няма различни религии и иска хората да се обединят около доброто. Помага на всеки с каквото може и лекува своите роднини, познати и непознати напълно безвъзмезно- със силата на словото и божието провидение. 

Вижте тази история на 29 септември, неделя само в „Град  на Ангели”

 

 

Водещата Диана Алексиева ви очаква  на 29 септември  неделя  точно в  15:00 часа, с рубриката  „Игри на съдбата”. За да  разкаже  историята на Мария Боневаединадесет  години след заливането и с киселина. 

Тази неделя, Мария и дъщеря й ще споделят своите спомени от злощастната случка, от дистанцията на времето. Помъдряла, преосмислена и по-силна, Мария разкрива подробности от конкретния ден и през какво е преминала в  месеците след като отнеха красотата й.  Един разказ за болката и безсънните нощи. 

 

Гледайте „Игри на съдбата” с Диана Алексиева , точно в 15.00ч. всяка неделя.

 

Гледайте ТЕРМИНАЛ 7 по ТV7- дългото следобедно шоу ви  очаква всяка събота и неделя.

 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Галерия Аросита представя / AROSITA Gallery presents Борис Колев /  Boris Kolev

24. 09. 2020 – 08. 10. 2020 НОВИ ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ И МИТОВЕ /  NEW URBAN LEGEND AND MYTHS              Основно влияние за създаването на тази изложба...

Милена Цанева – „Броеница. Из гънките на паметта“ (откъс)

Излезе от печат книгата на проф. д-р Милена Цанева „Броеница. Из гънките на паметта“, пъстра и неизбродима галерия от спомени, ценен дар за любознателния...

Топ 10 на книжарници „Сиела“ за 14-20.09.2020

  Крадецът на праскови, Автор: Емилиян Станев, Издателство: Сиела https://ciela.com/kradetsat-na-praskovi-emiliyan-stanev.html   Менгеле - Ангелът на смъртта, Автор: Дейвид Маруел, Издателство: Сиела https://ciela.com/mengele-angelat-na-smartta.html   Дневникът на един дръндьо -...

Дубравка Угрешич – „Американски речник“ (откъс)

 REFUGEE – Откъде сте? – пита ме млад фламандски фотограф, опитвайки се с въпроса си да смекчи напрегнатото ми лице. – От Загреб – отговарям. – А...

Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

Президентът на Северна Македония връчи първото отличие за NASTEL BUSINESS CENTER Една от най-успешните строителни компании на Балканите е финалист за престижния конкурс за Луксозно...

Арман Бабикян: Протестът изхвърли Борисов зад Околовръстното шосе

„Протестът постигна много неща. Трудно си даваме сметка за това, но България със сигурност не изглежда по същия начин, по който преди...