Любен Дилов-син на живо в ефира на радио N-JOY

- реклама -

Слушатели на радио N-JOY ще гледат от първи ред уникалните изпълнения на кандидати в „България търси талант”

В ефира на N-JOY Любен Дилов-син ще разкрие интересни новини около предаването

Слушатели на радио N-JOY ще гледат на живо уникалните изпълнения по време на същинските кастинги на „България търси талант” на 3 февруари (петък). Екипът на предаването е подготвил и специална изненада -талантите ще бъдат оценявани от една от най-обичаните български актриси, която ще се присъедини към журито по време на последната фаза от кастингите.

За да станат свидетели на интересните номера на талантливите кандидати, слушателите трябва единствено да изпратят име и контакт за връзка на partytime@njoybg.com. На 2 февруари, в 20:30 часа, в предаването Party Time” в ефира на радио N-JOY ще бъдат изтеглени имената на печелившите участници, които ще получат покана да наблюдават забавни, страховити и атрактивни номера заедно с журито на предаването  – Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян и Любен Дилов-син.

Кои са най-въздействащите и страховити номера, представени до момента? В кои области се изявяват най-често претендентите в „България търси талант”? Отговорите на тези и други въпроси ще даде Любен Дилов-син на живо в ефира на радио N-JOY, утре, 2 февруари, точно в 15:00 часа.

- реклама -