Христо Сираков и Любен Дилов-син сред ВИП гостите на Sofia Fashion Week 2018

0
394

Sofia Fashion Week доказа, че София може да бъде престижна модна столица на световния моден свят. ВИП събитието не само вдигна стандартите на модния и шоу бизнес в България, но и доказа, че българските дизайнери и брандове са конкурентни на световно ниво.

Втората вечер от Sofia Fashion Week Fall/Winter 2018, премина бляскаво под покровителството на Сдружение “Маринела” и представи колекции на млади български дизайнери. 

Подробности може да прочетете във статията от Фронт.бг.

Христо Сираков
Христо Сираков и Любен Дилов-син, снимка фейсбук

Сред ВИП гостите на модното събитие бяха Жени Калканджиева, Ива Екимова, Любен Дилов-син и бизнесменът Христо Сираков.

Гости на организаторите от Сдружение „Маринела” бяха Н.Пр. г-жа Сри Астари Расджид от Република Индонезия, както и Н. Пр. Ванеса Калверт – посланик на ЮАР у нас, заедно със своята дъщеря.

Началото на вечерта бе бляскаво заради талантлива Дара Екимова. Тя представи своята нова песен „God is a woman”, която е кавър на два от най-нашумелите хитове през тази година “God is a Woman” на Ариана Гранде и „Чужди усмивки“ на Тото. Водещи на модното събитие бяха Тео и Боряна.

След бляскавото модно ревю, ВИП гостите на събитието бяха поканени да присъстват на “афтър партито” в Street lounge Hotel Marinela, където галантният екип на Playboy България продължи вечерта със спиращо дъха ревю на най-горещите момичета от списанието, чиито главен редактор е Любен Дилов-син.

Топ плеймейтки разсъниха нощта с нестандартна фешън разходка, но Джулиана Гани и актуалната носителка на Playmate 2018 Жанета Осипова бяха изключително атрактивни.

Не по-малко провокативни на подиума бяха и тазгодишните победителки в категориите Playstar – Дениз Хайрула и Playgirl – Несрин Исинова. Изящната Михаела, която изгря на страниците на Мъжката Библия в последния брой, също се открои с изкусителност и магнетична похот.

Гостите на Плейбой спектакъла се насладиха и на елегантно – страстните Петя Димитрова и Гергана Стаменова, както и на изкусителките от миналогодишния конкурс – бившата баскетболистка Ива Няголова и русото изкушение Брита Вълдобрева.

 Playboy Fashion Night партито проведено в бутиковия Street Lounge Bar – хотел Маринела се оказа най-емблематично столично нощно събитие заради артистичността на кокетните топ-плейбой зайчета на Христо Сираков и Любен Дилов-син.

Сладострастните красавици направиха нестандартна фешън разходка в модата през различните епохи. Но коя беше древногръцка богиня, коя се завърна от Бел епок и коя беше изкусителката от 60-те години на миналия век – разбраха само отбраните VIP гости на събитието.