Христо Сираков и Любен Дилов-син сред ВИП гостите на Sofia Fashion Week 2018

Sofia Fashion Week доказа, че София може да бъде престижна модна столица на световния моден свят. ВИП събитието не само вдигна стандартите на модния и шоу бизнес в България, но и доказа, че българските дизайнери и брандове са конкурентни на световно ниво.

Втората вечер от Sofia Fashion Week Fall/Winter 2018, премина бляскаво под покровителството на Сдружение “Маринела” и представи колекции на млади български дизайнери. 

Подробности може да прочетете във статията от Фронт.бг.

Христо Сираков
Христо Сираков и Любен Дилов-син, снимка фейсбук

Сред ВИП гостите на модното събитие бяха Жени Калканджиева, Ива Екимова, Любен Дилов-син и бизнесменът Христо Сираков.

Гости на организаторите от Сдружение „Маринела” бяха Н.Пр. г-жа Сри Астари Расджид от Република Индонезия, както и Н. Пр. Ванеса Калверт – посланик на ЮАР у нас, заедно със своята дъщеря.

Началото на вечерта бе бляскаво заради талантлива Дара Екимова. Тя представи своята нова песен „God is a woman”, която е кавър на два от най-нашумелите хитове през тази година “God is a Woman” на Ариана Гранде и „Чужди усмивки“ на Тото. Водещи на модното събитие бяха Тео и Боряна.

След бляскавото модно ревю, ВИП гостите на събитието бяха поканени да присъстват на “афтър партито” в Street lounge Hotel Marinela, където галантният екип на Playboy България продължи вечерта със спиращо дъха ревю на най-горещите момичета от списанието, чиито главен редактор е Любен Дилов-син.

Топ плеймейтки разсъниха нощта с нестандартна фешън разходка, но Джулиана Гани и актуалната носителка на Playmate 2018 Жанета Осипова бяха изключително атрактивни.

Не по-малко провокативни на подиума бяха и тазгодишните победителки в категориите Playstar – Дениз Хайрула и Playgirl – Несрин Исинова. Изящната Михаела, която изгря на страниците на Мъжката Библия в последния брой, също се открои с изкусителност и магнетична похот.

Гостите на Плейбой спектакъла се насладиха и на елегантно – страстните Петя Димитрова и Гергана Стаменова, както и на изкусителките от миналогодишния конкурс – бившата баскетболистка Ива Няголова и русото изкушение Брита Вълдобрева.

 Playboy Fashion Night партито проведено в бутиковия Street Lounge Bar – хотел Маринела се оказа най-емблематично столично нощно събитие заради артистичността на кокетните топ-плейбой зайчета на Христо Сираков и Любен Дилов-син.

Сладострастните красавици направиха нестандартна фешън разходка в модата през различните епохи. Но коя беше древногръцка богиня, коя се завърна от Бел епок и коя беше изкусителката от 60-те години на миналия век – разбраха само отбраните VIP гости на събитието.