Люба Кулезич и хаоса след изборите

- реклама -

На светло с Люба Кулезич „На светло с Люба Кулезич” този уикенд: политическите партии за хаоса след изборите  

 

Този уикенд „На светло с Люба Кулезич” отговаря на най-актуалните въпроси от изминалата седмица. Кой опорочи изборите – денят, в който всички загубихме? В съботния ден отговорите на въпроса  ще търсят Едвин Сугарев, Методи Андреев и Емил Василев. Да чакаме ли политически  мъжки времена или флиртове за една нощ – в неделя, в студиото на водещата гостува Цветан Цветанов, заедно с Атанас Мерджанов и Десислав Чуколов.  

 Сред темите в първия ден от уикенда е връзката между босненските пирамиди и българското богомилство. Балканският Индиана Джоунс – археологът и откривател Семир Османагич преобръща историята на света в „На светло с Люба Кулезич” с твърдението, че илирите са построили в съседство три пъти по-стари възвишения от египетските.

 Гост в предаването ще бъде и първият съпруг на Людмила Живкова, Любомир Стойчев, с нова книга и сензационни кадри от сватбеното им тържество.

 

Бившият председател на парламента Йордан Соколов с експертно, не лично мнение, гостува в ефира на Нова ТВ в неделния ден.  

 Превенция за живот или холивудска приумица е решението на Анджелина Джоли да премахне гърдите си. В ефир коментират пластичният хирург д-р Ильо Стоянов и фолкдивата Малина в женски разговор, с мъжки привкус.

Акцент в изданието е паяжината около отвличането и  убийството на бургаския строителен предприемач Стоян Стоянов, която четири години не може да се разплете, а делото „Гранити” се отлага за осми път.

 На финала в неделната сутрин контраразузнавачът-писател Милан Миланов и ясновидката Гергана Герасимова разказват за своите търсения из тайните подземия на България, черпейки енергиен заряд от АКАША.

 

„На светло с  Люба Кулезич” всяка събота и неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...