Лятно забавление с „Женени с деца в България”

- реклама -

От този петък /08 юни/ започват повторения на епизодите от първи сезон

 

Заедно с Европейското първенство по футбол този петък стартира и родното първенство по смях. Причината – семейство Бикови и „Женени с деца в България” се завръщат в ефира на Нова ТВ.

Най-колоритната семейна двойка ще превземе малкия екран този петък, когато точно в 23.30 ч. стартират повторенията на първия сезон на родната адаптация. Всеки делничен ден зрителите на Нова ТВ ще могат да се забавляват заедно с Бикови и Николови и техните комични перипетии и приключения. Така докато Европа е футбол, българските женени с деца обещават да бъдат една забавна и свежа алтернатива през предстоящия летен месец.

Докато на малкия екран войната между Цвети и Жоро ще тече с пълна сила, в реалния живот всеки един от актьорите вече се е посветил на различни занимания. Също като героя си Биков и като истински футболен фен, Георги Борисов е категоричен, че ще отдаде заслужено внимание на Европейското първенство по футбол. За разлика от „работливата” Цвети, Стефания Колева продължава ангажиментите си към театъра и целия месец юни ще блести на сцената на Народния театър в постановката на Сашо Морфов „Животът е прекрасен”. Театрални ангажименти предстоят и за Алекс Сърчаджиева, която ще обиколи над 10 български града като част от турнето на театър „Българска армия”. Любителите на Мелпомена вече могат да я гледат в две от най-успешните постановки с нейно участие – „Железният светилник” и „Кръщене”. „Мъжът под чехъл” Любо Ковачев наскоро се върна от Франция, където се снима във филма на френско-гръцкия режисьор Коста Гаврас „Капиталът”. Сега на родна сцена му предстои премиера на постановката „Краят на дъгата” на Питър Куилтър, а след това и почивка извън страната.

Заслужена почивка очаква и наследниците на Бикови – Павел Ковачев /Боби/ и София Маринкова /Сиси/. Първият за пореден път доказа, че е умникът в семейството, след като изкара отлични оценки на изпитите по математика и литература след 7-ми клас в Италианския лицей. Екранната му сестра Сиси вече може да бъде срещната на родното Черноморие. Почивката за София Маринкова обаче идва след успешната премиера на филма „Жоро, Виолета и аз”, където чаровната актриса играе главната роля заедно с Филип Аврамов и където безспорно доказва, че е един от обещаващите таланти на родната сцена.

Не на последно място, летния сезон открива и кучето Елмо /Цезар/, който най-накрая ще си почине от Бикови и искрено се надява на поне няколко седмици тишина, спокойствие и силна храна.

„Женени с деца в България” – всеки делничен ден от 23.30 ч. по Нова ТВ

- реклама -