Луди надпревари и високи скорости по КиноНова

- реклама -

Том Круз, Вин Дизел и Чарлийз Терон вдигат адреналина цялата

 следваща седмица

 

От следващия понеделник КиноНова ще се впусне в луда надпревара с тематична седмица, посветена на високите скорости. Огромна доза адреналин очаква зрителите, които ще станат част от автомобилни преследвания и страховити каскади в рамките на напрегнати сюжети

 Още в понеделник Том Круз, в ролята на Коул Трикъл – необуздан шофьор и луда глава, ще представи  напрегнатия свят на рали „НАСКАР” в лентата „Дни на грохот”. Вин Дизел ще окупира ефира във втория ден от седмицата със заглавието „Бързи и яростни”, което ще ни пренесе в опаснaта и яростна действителност на незаконните автомобилни надпревари по улиците на Лос Анжелис. Вин ще се превъплъти в ролята на харизматичния Доминик Торенто, истински майстор на високите скорости. Веднага на следващия ден, във втората част на „Бързи и яростни”,  Пол Уокър ще се опита да поправи недопустимата си грешка – това да остави Доминик да се измъкне невредим след всички проблеми. Към този коктейл от силни емоции ще се присъедини и Ева Мендес като агент Моника Фуентес.

 В четвъртък Том Арноуд, Дейвид Пеймър и Риа Пърлмън ще разнообразят екшън сюжета в една забавна комедия от грешки, а комбинацията от много деца на куп, паника и един нелеп план за обир ще доведе до неочаквани и много комични последствия в „Микробусът”.

 Един безпогрешен план по италиански ще донесе петъчният ден със заглавието „Италианска афера” и актьорите Едуард Нортън, Чарлийз Терон, Сет Грийн и други. Седмицата на високите скорости ще завърши с непредвидени ситуации в живота на Джейсън Стейтъм в ролята на Дженсън Еймис, трикратен шампион на писта. На границата между миналото и настоящето, традиционното и модерното, той ще бъде изправен пред сложен избор –  в едно жестоко състезание на пътя, чийто край може да бъде фатален. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -